Quantcast

Jenkkitähden ja Fordin yhteistyö tiensä päässä – ”On tullut aika tavata muita ihmisiä”

Ken Block
Ken Block. Kuva: Toni Heinonen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Yhdysvaltalainen rallikuski, Gymkhana-tähti ja DC Shoesin perustaja Ken Block on julkistanut sosiaalisen median kanavillaan, että pitkä yhteistyö Fordin kanssa on tiensä päässä.

Block on ajanut Fordin WRC-autolla satunnaisia MM-ralleja vuodesta 2010 saakka. Ford on ollut miehen automerkki myös lukuisilla valtavaa suosiota nauttineilla Gymkhana-videoilla.

– Nämä ovat olleet mahtavat 11 vuotta Fordin tuen alaisuudessa, mutta nyt meille on tullut aika tavata muita ihmisiä, Block kertoi.

– Olemme saavuttaneet yhdessä rallissa ja rallicrossissa 19 voittoa, 17 podiumia ja kaksi mitalia myös X Gamesista. Meidän Gymkhana-videoita on lisäksi katsottu yli 500 miljoonaa kertaa, jenkkitähti jatkaa.

Ajamista 53-vuotias Block ei kuitenkaan tule lopettamaan.

– Olen todella innoissani kaikista suunnitelmista, mitä meillä on vuodelle 2021. Niistä tiedotetaan pian, Block sanoo.

Block ajoi ensimmäiset kisansa rallin MM-sarjassa vuosina 2007-08 Subarulla, mutta on sen jälkeen edustanut vain Fordia. Yhteistyötä Block ja Ford ovat tehneet myös rallicrossin MM-sarjassa sekä erilaisissa videoprojekteissa.

– Me kaikki Fordilla olemme hyvin kiitollosia Ken Blockille, koska hän on tuonut meille jännitystä ja esitellyt Fordin uudelle sukupolvelle auton ostajia, Ford tiedottaa.

– Hän teki aina asiat omalla tyylillään, mikä oli hauskaa, energistä ja hyvin poikkeuksellista. Samanlaisia autovideoita ei muualla autoteollisuudessa ole nähty. Hän myös saavutti tärkeitä voittoja rallissa ja rallicrossissa eri puolilla maailmaa.

Last Ride of the Hoonicorn? Block julkaisi Youtube-kanavallaan pitkän Ford-yhteistyön päättymisen kunniaksi videon, jossa mies kurvailee vielä ainakin kerran rakentamallaan Ford Mustang RTR Hoonicorn -pirssillään.

Lue myös nämä

  • Uusimmat