Quantcast

Jaro Kinnunen luokkansa ennakkosuosikkina Länsirannikon SM-ralliin – ”Hienoa aloittaa kesäkausi uusilla pätkillä”

Jaro Kinnunen
Jaro Kinnunen. Kuva: Jarno Saari
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin SM-sarjan tuotantoautojen luokassa SM2 on jälleen odotettavissa tuimaa kamppailua, kun kesäkauden ensimmäinen osakilpailu ajetaan viikonloppuna Liedon ympäristössä.

Jaro Kinnunen starttaa Länsirannikon Ralliin yhtenä luokan suosikkina. Helsinkiläinen on kahden osakilpailun jälkeen sarjataulukossa toisena kuuden pisteen päässä kärjestä.

Mitsubishi-kuljettaja Kinnunen ja kartturi Tuukka Shemeikka ovat ajaneet kaksi treenikilpailua toukokuun aikana, joiden avulla tuntuma kesäkelille on hiottu kuntoon.

– Ensimmäisessä testikisassa haettiin pitoa ja kunnon ajofiilistä. Jäätiin niukasti kakkoseksi. Toinen koitos sujui paremmin ja tuloksena oli Pengonpohjan kisan voitto. Tältä pohjalta on kyllä hyvä lähteä tavoittelemaan täyttä pistepottia, Kinnunen kertasi.

– Perjantai-illan kolme pätkää asvaltilla tuovat oman haasteensa ja mielenkiintonsa. Hienoa aloittaa kesäkausi uusilla pätkillä, Kinnunen totesi.

SM Mad-Croc Länsirannikon Rallin reitti pitää sisällään 13 erikoiskoetta, joista kolme ajetaan perjantaina illan hämärtyessä ja loput kymmenen lauantaina. EK-kilometrejä kertyy yhteensä 101,61.

Lue myös nämä

  • Uusimmat