Jari-Matti Latvala huojentui sopimusuutisesta – ”Ei ollut missään nimessä päivänselvä asia”

Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Poo
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyota-kuljettaja Jari-Matti Latvalan jatko rallin MM-sarjassa on käytännössä varma asia, mutta nimet puuttuvat vielä paperista.

Latvalan asioita hoitava Timo Jouhki vahvisti tiistaina Aamulehdelle, että Latvala ajaa WRC-autolla kaudella 2019. Saksan MM-rallin aattona Latvala vaikutti selkeästi huojentuneelta, kun hän pääsi kommentoimaan sopimusuutista medialle Bostalseen huoltoalueella.

– Tämä ei ollut missään nimessä mikään päivänselvä asia, Latvala sanoi.

– Timo tekee asiat ensin ja hän puhuu vasta sitten näistä. Siinä mielessä minulla oli hyviä uutisia kuultavana, Latvala lisäsi.

Latvala ei vielä paljastanut, jatkuuko ralliura Toyotalla, mutta hän kertoi sen olevan tavoitteena. Vaikuttaa siis todennäköiseltä, että Latvala ajaa myös ensi kaudella Tommi Mäkisen johtaman Toyota-tiimin väreissä.

Latvalan mukaan hän voi nyt jatkaa kauttaan rennommin, kun ensi kausi on taattu.

– Nyt ei tarvitse miettiä näitä asioita, kun asioista on sovittu. Mutta nimiä ei ole vielä sopimuksessa. Sen verran pitää vielä asioita viedä läpi.

– Siitä ei pääse mihinkään, että tämä rauhoittaa mieltä. Kilpailu MM-sarjassa on kiristynyt todella paljon, ja näille paikoille on paljon halukkaita ja nuoria kuljettajia. Sopimus ei ole enää automaattisesti selvä asia.

Lue myös nämä

  • Uusimmat