Quantcast

Hyundain rallitallin pomo haluaa pitää MM-rallin Ruotsissa – ”Tykkään perinteistä”

Andrea Adamo
Andrea Adamo. Kuva. Helena El Mokni/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ruotsin MM-ralli viime viikonloppuna oli talvirallin irvikuva. Leudon sään takia kisa typistettiin vain yhdeksän kilometrin mittaiseksi ja suurin osa pätkistä olivat silkkaa soraa.

Muun muassa FIA-pomo Jean Todt on lausunut mielipiteensä asiasta. Todtin mukaan talvirallissa on jatkossa ehdottomasti oltava lumivarmuus.

– Ruotsin rallissa on oltava lunta kerta se ajetaan talvella, Todt sanoo DirtFish-sivustolle.

Spekulaatioissa on esitetty rallin siirtämistä pohjoisemmaksi, jotta lumivarmuus voidaan taata. Villeimmissä huhuissa SM-sarjan perinteisesti avaava Arctic Lapland -ralli Rovaniemellä voisi korvata Ruotsin osakilpailun. Suomessa tosin ajetaan jo yksi MM-ralli kesällä.

Katso alta kooste viime viikonloppuna ajetun Ruotsin MM-rallin tapahtumista. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,319508″ ap mute ]

 

Hyundain rallitallin päällikkö Andrea Adamo haluaa pitää MM-rallin Ruotsissa.

– Olen varma, että voimme löytää paikan jostain Ruotsissa, missä sataa lunta tähän aikaan. Olen myös varma, että siellä jossain on hotelleja, jotta voimme majoittua. Minusta järkevintä olisi pysyä Ruotsissa. Olen vanha mies ja tykkään perinteistä, Adamo sanailee DirtFish-sivustolla.

– Minusta olisi mukavaa pysyä Ruotsissa. Tietenkin nämä asiat ovat aina kompromisseja, mutta uskon, että voimme järjestää asian. En kuitenkaan halua pitkä siirtymäosuuksia, sillä vihaan niitä.

Lue myös nämä

  • Uusimmat