Quantcast

Hyundai-tähti ei enää edes puhu Kalle Rovanperästä

Hyundai-kuljettaja Thierry Neuville myönsi suoraan, ettei hänelle ollut tarjolla viidettä sijaa parempaa viime viikonloppuna ajetussa Suomen MM-rallissa.
Thierry Neuville
Thierry Neuville. Kuva: Dufour Fabien/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Keski-Suomen nopea sorakisa päättyi Neuvillen tallitoverin Ott Tänakin voitonjuhliin, mutta belgialaisella ei ollut asiaa kärkikamppailuun. Tänakin lisäksi Toyotan Kalle Rovanperä, Esapekka Lappi ja Elfyn Evans kiilasivat kunniataulukossa Neuvillen edelle.

Neuville tyytyi sijoitukseensa.

– Olemme omalla paikallamme, kuten Virossakin. Tällaisessa rallissa pystyimme toivomaan vain sitä, että edellä oleville tapahtuisi jotain. Lapilla ja Evansilla olikin pientä tilannetta, mutta he pääsivät maaliin ja pitivät sijoituksensa. Joten viides on meidän paikkamme, Neuville kertasi Belgian yleisradioyhtiö RTBF:n mukaan.

Tänak nousi voitollaan MM-sarjassa toiseksi pisteen turvin ennen Hyundai-tiimitoveriaan Neuvillea. MM-sarjan kärkikuljettaja Kalle Rovanperä on kuitenkin jo kaukana, peräti 94 pistettä Tänakia ja 95 pistettä Neuvillea edellä.

Katso rallin MM-sarjan pistetilanteet täältä.

Neuville ei enää edes puhunut Rovanperästä kommentoidessaan MM-sarjan tilannetta.

– Ypres on tärkeä ralli, jos haluamme saada takaisin toisen sijan. Kakkossijasta on käynnissä hyvä kamppailu – meitä on kolme tai neljä kuljettajaa lähellä toisiamme. Haluamme nousta takaisin toiseksi, Neuville sanoi.

Belegiassa ajettava Ypresin MM-ralli on Neuvillen kotikisa, jossa häneltä odotetaan voittoa. Neuville ajoi vuosi sitten ykköseksi asvalttikilpailussa.

– Viime vuonna onnistuimme voittamaan, mutta näin ei välttämättä käy tänä vuonna. Nyt tilanne on erilainen, sillä Toyota-kuljettajat ovat kilpailukykyisiä, Neuville kertoi.

Belgian Ypres-ralli ajetaan jo ensi viikolla.

Katso alta Suomen MM-rallin kooste.

Lue myös nämä

  • Uusimmat