Quantcast

Hyundai-pomo lupasi isoja uutisia lähiaikoina

Rallin MM-sarjassa kilpailevalta Hyundailta odotellaan kuljettajauutisia lähiaikoina.
Julien Moncet
Julien Moncet. Kuva: Austral/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundai on toistaiseksi lukinnut ensi kauden miehistöönsä vain belgialaisen Thierry Neuvillen. Myös Ott Tänakilla oli sopimus ensi vuodesta, mutta virolaistähti vahvisti lokakuun puolella ajetun Katalonian MM-rallin jälkeen, että hän lähtee tallista jo tämän vuoden lopussa.

– Ottin lähtö on iso menetys. Hän on vahva persoona, mutta myös erittäin lahjakas kuljettaja – yksi tämän hetken parhaista. Hänen korvaamisensa ei ole helppo juttu, Hyundain virkaa tekevä tallipomo Julien Moncet sanoi DirtFish-sivuston mukaan.

Espanjalaiskonkari Dani Sordon jatko tallissa vaikuttaa varmalta jutulta. Sen sijaan Sordon kanssa tiimin kolmosautossa vastuuta jakaneen Oliver Solbergin ura ei jatku Hyundailla ensi kauden puolella.

Näin ollen Hyundailla on kaksi paikkaa auki. Tosin se on jo käytännössä kiveen hakattu juttu, että Esapekka Lappi loikkaa Toyotalta Hyundain väreihin ja ajaa ensi vuonna täyden kauden Neuvillen rinnalla.

Moncet ei vielä vahvistanut uutista.

– Lappia ja muita nimiä koskeviin kysymyksiin joudutte odottamaan vielä hetken vastauksia. Nyt keskitymme Japanin MM-ralliin, mutta toivottavasti ensi viikolla pystymme ilmoittamaan jotakin, Moncet sanoi.

Toyotaltakaan ei ole toistaiseksi saatu vahvistusta Lapin lähdöstä tiimistä. Tallipäällikkö Jari-Matti Latvala tosin kertoi ennen Japanin MM-rallia, että tallin kokoonpanoon tulee todennäköisesti muutoksia tämän kauden jälkeen.

Latvala myös lupaili, että talli tiedottaa ensi kauden miehistöstään marraskuun aikana.

Kauden päättävä Japanin MM-ralli ajetaan tänä viikonloppuna.

Lue myös: Jari-Matti Latvalalta suora vastaus kysymykseen Ott Tänakista – ”Tuhoaisimme tämän lajin”

Lue myös: Kalle Rovanperältä vahva vihje Esapekka Lapin tilanteesta – ”EP oli hyvä tiimikaveri”

Katso alta Japanin MM-rallin ennakko.

Lue myös nämä

  • Uusimmat