Quantcast

Hayden Paddon otti voiton sähköisellä ralliautollaan – uusi äänigeneraattori herätti keskustelua

Hyundai Kona EV. Kuva: Graeme Murray Photography
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Uusiseelantilainen rallitähti Hayden Paddon kilpaili ensimmäisen kerran tiiminsä rakentamalla täysin sähköisellä ralliautolla.

Paddon on porukoineen kehittänyt sähköistä Hyundai Kona EV -autoa parin vuoden ajan. Hyundain vauhti oli kohdallaan, kun Paddon pisti kilpurin ensimmäiseen kunnon testiinsä.

Paddon jätti kaikki muut jälkeensä Waimate 50 -mäkikilpailussa kotimaassaan Uudessa-Seelannissa. Paddon oli jokaisella vedollaan koko porukan nopein ja nappasi sähkö-Hyundailla kisan ykkössijan.

– Olen erittäin ylpeä koko tiimin puolesta, kun saimme ykkössijan Hyundai Kona EV -ralliautomme debyytissä. Tämä on ollut melkoinen ponnistus, että olemme päässeet tähän pisteeseen kilpailemaan. Meillä todellakin oli paljon opittavaa viikonlopun aikana, Paddon kertoi sosiaalisessa mediassa.

– Jännittävintä on se, kuinka paljon tässä autossa potentiaalia tulevaisuudessa. Vielä on paljon tulossa!

Jos kuva ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Paddon esitteli sprinttikisassa myös sähköautoon kehitetyn äänigeneraattorin, joka tuo menopeliin lisää ääntä.

Generaattori herätti paljon puhetta sosiaalisen median kanavilla. Äänelle löytyi vastustajia, mutta se sai myös kannatusta.

– Tämä on vielä prototyyppi, jonka parissa teemme edelleen töitä. Tässä vaiheessa tärkeintä on se, että meiltä löytyy ääntä, Paddon painotti.

Kuuntele alta, miltä äänigeneraattori kuulostaa.

Jos video ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Paddon kilpaili rallin MM-sarjassa kauden 2018 loppuun Hyundain WRC-autolla. Uusiseelantilainen haaveilee yhä paluusta lajin huipulle, mutta toistaiseksi hänelle ei ole avautunut tiimipaikkaa MM-sarjasta.

Paddon esitteli sähköralliautonsa vuonna 2020:

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2286,354810″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat