Quantcast

Fordin WRC-tallin ykköskuski testihommissa Virossa – ”Olin aluksi hieman huolissani”

M-Sport Fordin rallitalli on aloittanut testaamisen ensi viikon Viron MM-osakilpailua varten.
Craig Breen
Craig Breen. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Viikonloppuna testivuorossa oli brittitiimin ykkösluu Craig Breen, joka testasi Ford Puma Rally1 -autoa Kaakkois-Virossa Ruusmäen kylän liepeillä.

Ford-kuski kertoo yllättyneensä, kuinka hyvin uusi hybridiralliauto toimi erittäin kovavauhtisilla virolaisilla sorateillä.

– Olen tosi tyytyväinen, miten testit ovat menneet. Tämä on ensi kerta, kun ajan tällä autolla näin nopealla tiellä. Heti aamulla ensimmäisellä vedolla fiilis autosta oli hyvä, mikä oli positiivinen juttu, Breen summaa Youtube-käyttäjä Powerstagen koostamalla videolla.

– Teimme pieniä muutoksia autoon päivän mittaa, mutta ei mitään dramaattista. Olin aluksi hieman huolissani, koska pelkäsin, miten uusien sääntöjen mukaan rakennettu auto toimii tällaisilla teillä.

Breen viihtyy Viron ultranopeilla sorateillä erittäin hyvin. Irlantilainen on ollut kaksi kertaa putkeen Viron MM-rallissa toinen.

– En tiedä, miksi niin on, mutta tämä ralli tuntuu sopivat meille erittäin hyvin. Olen ajanut tämän kisan monta kertaa, joten minulla on hyvin kokemusta ja nuotit ovat kunnossa. Odotukset ovat korkealla vaikean Safari-rallin jälkeen, Breen toteaa.

Katso Breenin tyylinäyte testeistä alapuolelta.

Lue myös nämä

  • Uusimmat