Sami Pajari huippukalustolla Suomen MM-ralliin – ”Aivan mahtava homma”

Sami Pajari pääsee Suomen MM-ralliin WRC2-luokituksen Skoda Fabia Rally2 Evolla.
Sami Pajari
Sami Pajari. Kuva: Skoda Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Tällä kaudella Pajarin ja kartanlukija Enni Mälkösen päätavoitteet ovat JWRC-sarjassa sekä WRC3 Open -luokassa. Kaksikko kuitenkin ajaa valikoituja ralleja myös piinkovassa WRC2-luokassa.

Kesäkuun alussa Pajari ja Mälkönen ajoivat vastaavalla Toksport-tiimin kilpurilla MM-debyyttinsä WRC2-luokassa sijoittuen Sardinian MM-osakilpailussa luokassaan viidenneksi. Kotimaan MM-rallin lisäksi kaksikko kilpailee samalla kalustolla lokakuun lopussa Espanjan MM-rallissa Kataloniassa.

– Onhan tämä aivan mahtava homma päästä kotiyleisön eteen ajamaan huippukalustolla. Taustajoukkojen kanssa on kovasti rakennettu tälle kaudelle monipuolista pakettia ja kyllähän tämä on osoitus sen onnistumisesta. Suomen MM-rallin kohdalla on erityisesti tehty iso työ kun ensimmäistä kertaa meillä on nyt oma VIP-alue, joka sijaitsee Vekkulan erikoiskokeella, Pajari toteaa tiedotteessaan.

– Toksportin kanssa homma lähti onnistuneesti käyntiin Sardiniassa ja odotamme jo kyllä aivan innosta pinkeänä pääsyä Jyväskylän huomattavan paljon Sardiniaa nopeammille sorateille. Espanjassa pääsemme sitten maistamaan myös nopeahkoa asvalttirallia samaisella kalustolla, joten varsin monipuolisesti WRC2-kalustolla saadaan jo tänä vuonna kokemusta, Pajari jatkaa.

Ennen kotimaan osakilpailua on suomalaiskaksikolla ohjelmassa vielä Viron MM-ralli 14.-17.heinäkuuta M-Sport Polandin Ford Fiesta Rally3 -kalustolla. Edellisessä WRC3-kalustolla ajetussa kilpailussaan toukokuussa Pajari ja Mälkönen nappasivat voiton Portugalista.

Lue myös nämä

  • Uusimmat