Podiumille kivunneen Ford-kuskin kartanlukijaa jäi harmittamaan vain yksi asia – ”Ei ole juhlia luvassa”

Scott Martin. Kuva: M-Sport Ford

M-Sport Fordin rallitiimi sai ilonaihetta Meksikon MM-rallissa, kun talli otti kauden ensimmäisen palkintosijan Elfyn Evansin sijoituttua kolmanneksi.

Uuden tallipomon Richard Millenerin alku M-Sportin tiimissä ei ole ollut helppo, sillä kaksi ensimmäistä kisaa meni täysin penkin alle.

– Me tiesimme, että meillä on hyvät mahdollisuudet tänä viikonloppuna. Elfyn ja Scott (Martin) tekivät todella vahvan suorituksen. He olivat yksi harvoista autokunnista, jotka eivät tehneet yhtään virhettä osoittaen Fiestan hyvän vauhdin soralla. Kehitystyömme on menossa oikeaan suuntaan, Millener sanoi.

– Olen varma, että me näemme tiimiltämme vielä monta tällaista viikonloppua. Se on ainakin tavoitteena, Millener jatkoi.

Evansin kartanlukijaa Scott Martinia jäi kaivelemaan, että ralli loppubileet jäävät väliin palkintosuorituksen jälkeen. Martin lensi heti sunnuntai-iltana takaisin Eurooppaan.

– Monesti ihmiset kysyvät, että mikä on lempirallini. Tämä menee ehdottomasti niiden joukkoon. Ikävä kyllä lennän tänä iltana kotiin, joten ei ole juhlia luvassa, Martin naureskeli kansainvälisessä lehdistötilaisuudessa.

– Tämä on yksi kovimmista ralleista myös kartturille ja siksi se on yksi suosikeistani. Täällä on korkeuserot, kova lämpö, Leónin liikenne, aika vaativat katsojat, mutta myös fantastinen meininki. Sen takia me täällä olemme. Tämä on myös ensimmäinen podium yhdessä Elfynin kanssa, täksi kaudeksi Evansin rinnalle tullut Martin jatkoi.

Martin on aiemmin toiminut Craig Breenin sekä Khalid Al-Qassimin kartturina.

Jaa uutinen
Aki Hietavala

Aki Hietavala

aki.hietavala(a)rallit.fi
Toimituspäällikkö