Hyundaille pettymys Meksikon MM-rallissa – ”Tämä oli pelkästään selviytymistä”

Andrea Adamo
Andrea Adamo. Kuva: Helena El Mokni/ Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain rallitallin Meksikon osakilpailu ei sujunut suunnitelmien mukaan. Parhaana tiimin kuljettajana Thierry Neuville oli neljäs.

Neuville kärsi rengasrikon perjantaina, mikä söi parhaan terän taistella palkintosijoista. Vielä huonommin sujui kuitenkin norjalaisella Andreas Mikkelsenillä ja espanjalaisella Dani Sordolla, jotka molemmat keskeyttivät perjantaina. Sordo sai kuitenkin pari MM-pisteittä oltuaan lopulta yhdeksäs.

– Nämä eivät ole niitä tuloksia, minkä takia me tulemme MM-ralleihin. Emme voi kuitenkaan olla liian pettyneitä tai turhautuneita. Tilanne on mikä on. Meidän on otettava tästä opiksi ja työskenneltävä vielä kovemmin, jotta pystymme kehittymään, tallipomo Andrea Adamo toteaa.

– Kansainvälisen rallin huipputasolla meillä ei yksinkertaisesti ole varaa tehdä yhtään virhettä, jotka vaarantavat lopputuloksen. Avauspäivä vaikutti meidän koko kisaan ja sen jälkeen tämä oli pelkästään selviytymistä.

Myös Neuville pettyi tulokseen, vaikka belgialainen on yhä hyvissä asemissa MM-pisteissä. Neuville on kolmantena kymmenen pistettä Toyotan Ott Tänakia perässä.

– Eihän tämä ollut sellainen viikonloppu, mitä me halusimme. Perjantaiaamun rengasrikko ja lähtöpaikkamme tekivät sen, että kisa oli vaikea lähdöstä maaliin. Meiltä myös uupui vauhtia ja tämä oli vähän sellaista taistelua, Neuville sanaili.

– Tuntui, että ajan ihan hyvällä rytmillä, mutta emme olleet tarpeeksi nopeita. Tämä ralli pitää unohtaa nopeasti. Nyt käännämme katseet kohti Korsikaa.

 

 

Lue myös nämä