Esa Ruotsalainen metsästää SM-kultaa – ”Sisuuntuneena kohti uutta yritystä”

Esa Ruotsalainen. Kuva: Jarno Saari
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Perinteikäs, vaativa ja kaksipäiväinen Arctic Lapland Ralli käynnistää viikonloppuna mielenkiintoisen rallin SM-kauden. Esa Ruotsalainen on asettanut kovat tavoitteet SM2-luokkaan.

Saarijärven UA:ta edustava Mitsubishi-kuski on ralliurallaan saavuttanut parhaimmillaan SM-hopeaa, joten mielessä on tuon mitalin värin kirkastaminen.

– Viime vuonna mitalisaumat katosivat teknisen epäonnen myötä aivan loppumetreillä, joten sisuuntuneena startataan kohti uutta yritystä, Esa Ruotsalainen toteaa.

Ruotsalainen ja kartanlukija Hannu Lamminen lähtevät kauden avaukseen varsin positiivisissa tunnelmissa.

– Hyvillä mielin on polkaistu tämä ralliviikko käyntiin. Reitti on aika nopeassa kunnossa. Kovan työn päätteeksi on mukava olla reitillä ja nuotittaa lempiralliamme. Voitosta lähdetään ajamaan, ja pitkällä tähtäimellä haemme mestaruutta, kaksikko kertoo.

– Uskon, että kauden loppua kohden taistelu jälleen kiristyy ja nähtävästi kilpailijoitakin tulee mukaan lisää kauden edetessä. Mestaruuden saavuttaminen vaatii järkevää ajoa, maaliin pääsemistä ja toki mahdollisimman kovaa ajamista.

– Kauden kynnyksellä on välitettävä kiitokset yhteistyökumppaneille, jotka halusivat olla mestaruustaistelussamme mukana kaudella 2019, Ruotsalainen päättää.

Lue myös nämä

  • Uusimmat