Quantcast

Ensi kausi WRC-konkarin uran viimeinen? – ”Ehkä minun halutaan jo lopettavan”

Dani Sordo
Dani Sordo. Kuva: Austral/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Espanjalaiskonkari Dani Sordo palasi rallin MM-sarjassa palkintopallille viime viikonlopun Katalonian osakilpailussa ensi kertaa sitten toukokuisen Portugalin rallin. 

Sordo on Hyundailla jäänyt tänä vuonna kolmatta autoa espanjalaisen kanssa jakavan Craig Breenin varjoon, mutta Kataloniassa espanjalainen näytti kotiyleisönsä edessä, miksi Hyundai kiinnitti miehen myös ensi kaudeksi.

Espanjalaismedian mukaan kausi 2022 on Sordon pitkän uran viimeinen MM-sarjassa. Mies itse kertoi kuitenkin hieman erilaista tarinaa ulkomaiselle medialle.

– En minä vielä tiedä. Saatoin minä sanoa niin aiemmin, mutta omasta mielestäni sanoin enemmänkin, että en ehkä aja enää sen enempää. Katsotaan nyt rauhassa ja ajetaan tämä vuosi loppuun, jo vuonna 2006 ensimmäisen täyden kautensa MM-sarjassa ajanut Sordo sanoi.

– Olen toki ollut mukana pitkään ja päätökset on tehtävä jossain kohtaa. Ei sitä kuitenkaan koskaan tiedä. Ilmeisesti minun halutaan jo lopettavan, kun kaikki sitä koko ajan kyselevät, Sordo jatkoi naureskellen.

Sordo on viime vuosina tunnettu piinkovana kuskina karkeissa soraralleissa, sillä espanjalaiskonkari osaa hyvin käyttää lähtöpaikkansa hyväkseen. Kataloniassa nähtiin kuitenkin, että vauhti riittää yhä myös asvaltilla, vaikka perjantain lähtöpaikka WRC-autojen peräpäässä ei ollut paras mahdollinen.

Espanjalaiskuskin suorituksen arvoa nostaa, että taistelussa kolmannesta sijasta kaatui seitsenkertainen mestari Sebastien Ogier.

– Olen kyllä todella onnellinen. Meillä oli iso taistelu koko viikonlopun Ogierin kanssa. Erot olivat sekunnin tai kaksi puolin ja toisin. On jotain aika uskomatonta, että sain lopulta sen kolmannen sijan, Sordo hehkutti.

Katso alapuolelta Katalonian MM-rallin parhaat palat. 

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,390540″ ap mute]

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat