Brittikuskille maukas sopimus – kahdeksan MM-rallia Ford Fiesta R5:lla

Rhys Yates
Rhys Yates. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Brittikuski Rhys Yates ajaa tällä kaudella M-Sportin toista Ford Fiesta R5:sta. Yatesin ohjelmaan kuuluu yhteensä kahdeksan MM-rallia.

27-vuotias Yates voitti Ford Fiesta R2:lla Brittien mestaruuden vuonna 2015, jonka jälkeen mies siirtyi R5:n rattiin. Viime kaudella Yates ajoi yhteensä kuusi MM-osakilpailua Skoda Fabian ja Hyundai i20 R5:n ratissa.

– Tiedän, että minulla riittää vielä opeteltavaa tässä lajissa. M-Sport on kuitenkin paras paikka sitä varten. Odotan innolla, että pystyn nojaamaan siihen kokemukseen ja tietoon, mitä tässä tiimissä on. Aion olla maltillinen, ajaa hyviä aikoja sekä jahdata myös joitain kunnon tuloksia, Yates kommentoi M-Sportin tiedotteessa.

– Viime vuonna oli kyse siitä, että yritin ottaa opiksi uudesta tasosta. Tein sen ja pysyin suunnitelmassani. Olen tyytyväinen aikoihin, joita tein pätkillä, joilla päätin hyökätä. Nyt on aika ottaa jälleen askel eteenpäin.

M-Sportin toista Fiesta R5:sta tulevalla rallikaudella MM-sarjassa ajaa ranskalainen Adrien Fourmaux.

– On mahtavaa saada Rhys tiimiin mukaan. Odotan mielenkiinnolla, miten hän kehittyy vuoden aikana. Hänellä on tarvittava työmoraali mennä pitkälle. Tiedän, että hän ja James (kartanlukija Morgan) tekevät kaikkensa, että he voivat realisoida potentiaalinsa, tallipomo Richard Millener sanoo.

Lue myös nämä

  • Uusimmat