WRC-kuski nollasi tilanteen pettymyksen jälkeen – ”Tämä on ollut rankkaa”

Pierre-Louis Loubet on kokenut tällä kaudella useammankin pettymyksen.
Pierre-Louis Loubet
Pierre-Louis Loubet. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Tuorein näistä tuli vajaat kaksi viikkoa sitten ajetussa Sardinian MM-rallissa. Korsikalainen oli kilpailussa komeasti kolmantena, mutta hänelle mätkäistiin aikasakko, kun hän ei pystynyt teknisen vian vuoksi pistämään vaihdetta silmään erikoiskokeen lähdössä.

Lue myös: Fordin WRC-kuski manaa jatkuvia teknisiä ongelmia – ”Tämä iljettää minua”

Myöhemmin Loubet täräytti vielä ulos ja joutui lopulta keskeyttämään sorarallin kokonaan.

– Tämä on ollut rankkaa. Sardinian rallin jälkeen olen aloittanut keskittymisen uudelleen ja nollannut kaiken, jotta olen valmiina Keniaan, Loubet viittaa rallin MM-sarjan seuraavaan osakilpailuun, Safari-ralliin.

Loubet’lla on edessään uran ensimmäinen seikkailu Afrikan ikonisessa kilpailussa.

– On jännittävää mennä ensimmäistä kertaa Safari-ralliin. Tähänastiset tuloksemme eivät ole olleet sellaisia, mitä olimme toivoneet. Sardiniassa kaikki toimi hyvin ensimmäisenä päivänä, vaikka olosuhteet olivat hankalat.

Loubet on tänä vuonna päässyt maaliin ilman keskeytystä vain kahdessa MM-rallissa. Parhaimmillaan ranskalainen oli kuudes helmikuisessa Ruotsin MM-osakilpailussa.

Viime vuonna Loubet oli neljäs Kreikan ja Sardinian ralleissa, jotka luonteeltaan muistuttavat Safaria. Mikäli ranskalainen välttää ylimääräiset kommervenkit Keniassa, hänellä voi olla saumat jopa uransa ensimmäiseen palkintosijoitukseen rallin MM-sarjan pääluokassa.

– Nyt keskitymme seuraavaan kisaan, Loubet painottaa.

Kenian Safari-ralli ajetaan ensi viikolla 22.-25. kesäkuuta.

Katso alta Sardinian MM-rallin kooste.

Lue myös nämä

  • Uusimmat