Quantcast

Viimeinkin! Rallin MM-sarjan osakilpailuun päästetään katsojia

Thierry Neuville
Fafen kuuluisa hyppy on houkutellut joka vuosi tuhansia katsojia. Kuva: Fabien Dufour/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Portugalin MM-rallin järjestäjät vahvistivat keskiviikkona, että katsojilla on lupa seurata kilpailua erikoiskokeiden varsilla.

Kyseessä on ensimmäinen kerta yli kahdeksaan kuukauteen, kun yleisölle on virallisesti näytetty vihreää valoa rallin MM-sarjan osakilpailuun. Viime syyskuussa ajettuun Viron MM-ralliin myytiin kaikkiaan 16 000 pääsylippua.

Sen jälkeen MM-rallit on järjestetty ilman yleisöä. Tosin huhtikuun puolella ajetussa Kroatian MM-rallissa nähtiin tuhansia faneja pätkillä ”piknikkiä viettämässä”.

Koronatilanne on Portugalissa hyvällä mallilla koko Euroopan mittapuulla. Sen vuoksi paikalliset viranomaiset päättivät sallia yleisön tapahtumassa.

Portugalin MM-ralli ajetaan Pohjois-Portugalissa 20.-23. toukokuuta. Kilpailukeskus sijaitsee jälleen Matosinhosin kaupungissa Porton kupeessa.

Portugalin ralli tunnetaan etenkin legendaarisesta Fafen erikoiskokeesta, joka on vuodesta toiseen kerännyt jättiyleisön. Fafe toimii jälleen tänä vuonna kilpailun päättävänä Power Stage -erikoiskokeena.

Portugalin sorakisa jäi viime vuonna kokonaan ajamatta koronan vuoksi.

Lähde: Jornal de Noticias

Katso alapuolelta Kroatian MM-rallin parhaat palat.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,372318″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat