Quantcast

Teemu Suninen viritteli vauhtia MM-kauden avaukseensa – ”Mukavaa palata viimein ratin taakse”

Hyundai-kuljettaja Teemu Suninen avaa rallikautensa tulevana viikonloppuna, kun MM-pisteistä ajetaan Portugalissa.
Teemu Suninen
Teemu Suninen. Kuva: Vincent Thuillier/ Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Suninen kilpailee tänä vuonna Hyundain WRC2-tiimissä, joka lykkäsi kauden avauksensa neljänteen osakilpailuun. Suninen joutui seuraamaan kolme ensimmäistä MM-rallia sivusta, mutta nyt suomalaiskuski pääsee tositoimiin Pohjois-Portugalin sorateillä.

Suninen viritteli vauhtiaan viime viikonloppuna ajamalla testin Portugalissa Hyundai i20 N Rally2 -autolla.

– Oli mukavaa palata viimein takaisin ratin taakse. Löysin nopeasti hyvän tuntuman autoon, joten kaikki on hyvin Portugalin rallia varten, Suninen kertoi Instagramissa.

Katso alta video Sunisen testistä Portugalissa. Juttu jatkuu videon alla.

Sunisen ohjelmaan kuuluu tällä kaudella seitsemän MM-rallia WRC2-luokassa. Samalla suomalaiskuski kyttää, jos Hyundain WRC-tiimin puolelta voisi avautua näyttöpaikkoja.

–  Aika hankala on sanoa Rally1-mahdollisuuksista. Varmaankin olen vähän varakuskina. Jos jollakin homma ei lähde luistamaan tai tapahtuu jotain muuta, niin sitten on ehkä mahdollisuus siihen (Rally1-autoon) päästä, Suninen kertoi maaliskuussa Rallit.fille.

Portugalin sorakisassa Suninen pääsee mittaamaan vauhtiaan kovassa seurassa, sillä vastassa ovat muun muassa WRC2-luokan hallitseva mestari Andreas Mikkelsen ja Hyundai-toivo Oliver Solberg, joka ajoi tiimin Rally1-autolla kolmessa ensimmäisessä osakilpailussa. WRC2-luokkaan suomalaisväriä tuo myös Eerik Pietarinen.

Portugalin MM-ralli ajetaan 19.-22. toukokuuta.

Katso alta Portugalin MM-rallin ennakko.

Lue myös nämä

  • Uusimmat