Jari Huttunen. Kuva: Hyundai Motorsport GmbH.

Syväjäämies jälleen mukana rallin MM-sarjassa – ”Haluan näyttää vauhtini”

Aki Hietavala

aki.hietavala(a)rallit.fi
Toimituspäällikkö

Hyundain tehdastiimin Jari Huttunen ajaa ensi viikolla Portugalissa kauden kolmannen MM-rallinsa. WRC2-luokassa ajava Huttunen on viivalla R5-autolla nyt viidettä kertaa koko urallaan. 

Suomalaiskuski ei kuitenkaan lähde nöyristelemään, vaikka kokemuksessa vähän on annettava siimaa.

– Olen ajanut kahdesti Azorien rallin, mutta tämä on ensimmäinen kerta Portugalin MM-rallissa WRC2-autolla. Meksikon jälkeen olemme käyttäneet ajan viisaasti hyväksi. Olemme valmistautuneet huolellisesti kauden kolmanteen kisaan, Huttunen sanoo tallin tiedotteessa.

– Ruotsin ja Meksikon kokemukset olivat meille arvokkaita, mutta tiedän, että voimme saada enemmän irti sekä itsestämme että autosta. Tärkein tavoite on päästä ralli maaliin, mutta haluan myös taistella kärkikuskeja vastaan ja näyttää vauhtini.

Hyundain tallipomo Michel Nandan on ollut tyytyväinen suomalaiskuskinsa esityksiin.

– Olemme tyytyväisiä siihen, miten Jari ja Antti (kartturi Linnaketo) lähestyivät kauden kahta ensimmäistä kisaansa. Molemmat niistä olivat hankalia kisoja ja Portugali tulee antamaan heille uuden opinpaikan. Isoin tavoite heillä on päästä maaliinja saada tärkeää kokemusta.

– Toki heidän pitää myös näyttää vauhtiaan kokeneempia WRC2.kuskeja vastaan. Pojat ovat kuitenkin tottuneita ajamaan soralla, joten minulla on isot toiveet heitä varten, Nandan summaa.

Lisää aiheeseen liittyviä tuoreita uutisia:
Jaa uutinen
Aki Hietavala

Aki Hietavala

aki.hietavala(a)rallit.fi
Toimituspäällikkö