Suomen MM-rallille odotettu jatkosopimus – ”Tapahtumamme on yksi sarjan suosituimmista”

AKK Sports Oy, Jyväskylän kaupunki ja MM-sarjan promootioyhtiö allekirjoittivat kolmivuotisen jatkosopimuksen keskiviikkona.
Suomen MM-ralli
Suomen MM-ralli jatkaa Jyväskylässä. Kuva: @World / Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Jatkosopimuksen myötä Suomen MM-ralli eli Secto Rally Finland on mukana rallin MM-sarjassa ainakin seuraavat kolme vuotta ja tapahtuma järjestetään jatkossakin Jyväskylässä ja Keski-Suomen sorateillä.

Lisäksi AKK Sports Oy ja MM-rallin nimisponsori Secto Automotive allekirjoittivat jatkosopimuksen yhteistyöstä vuoteen 2025 asti.

Kolmivuotinen sopimus rallin MM-sarjan ja Jyväskylän kaupungin kanssa allekirjoittivat AKK Sports Oy:n operatiivinen johtaja Markus Häkkinen, Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto ja MM-sarjan promootioyhtiön toimitusjohtaja Jona Siebel seremoniallisen lähdön yhteydessä.

– On suuri ilo ja kunnia vahvistaa AKK Sports Oy:n puolesta, että Secto Rally Finland on osa rallin MM-sarjaa jälleen seuraavan kolmen vuoden ajan. Tapahtumamme on yksi sarjan suosituimmista, ja upea estradi niin lajille itselleen kuin myös yhteistyökumppaneillemme sekä Jyväskylän ja Keski-Suomen seuduille, Häkkinen kommentoi.

Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto oli tyytyväinen sopimuksen syntymisestä.

– Sopimuksella on iso merkitys kaupungillemme. Jyväskylällä on pitkä historia rallien järjestäjäkaupunkina ja tapahtuma on meille yhteinen ylpeyden aihe. Ralleilla on tutkitusti merkittävä taloudellinen vaikutus alueellemme ja lisäksi tapahtuma tuo meille valtavasti laajaa kansainvälistä näkyvyyttä. Tämä on siten erittäin hieno päivä Jyväskylälle, iloitsee kaupunginjohtaja Koivisto.

Suomen MM-rallin vuoden 2023 painos käynnistyy torstaiaamuna ajettavalla testierikoiskokeella. Varsinainen kisa pärähtää käyntiin perinteikkäällä Harjun kaupunkipätkällä torstai-iltana.

Rallissa ajetaan yhteensä 22 pikataivalta, joille mittaa kertyy runsaat 320 kilometriä.

Katso alapuolelta, mitä Suomen MM-rallissa on luvassa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat