Sebastien Loebilta yllättävä veto – kaksi eri lajia viikon sisään

Sebastien Loeb on jälleen ahminut ajokalenterinsa varsin täyteen.
Sebastien Loeb
Sebastien Loeb. Kuva: Extreme-E/Charly Lopez
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Loeb kilpailee tulevana viikonloppuna Ruotsin Höljesissä rallicrossin MM-kauden kolmannessa osakilpailussa. Ruotsista matka vie pikavauhtia Sardiniaan, jossa Loeb ajaa tuurausmiehenä Extreme E -sarjassa.

Yhdeksänkertaiselle rallin maailmanmestarille sähköisillä ODYSSEY21-autoilla ajettava sarja ei ole kuitenkaan uusi tuttavuus. Loeb on vihreiden arvojen nimeen vannovan sarjan puolustava mestari.

Ranskalaistähti ja espanjalainen Cristina Gutierrez nappasivat Extreme E -sarjan voiton kaudella 2022. Tällä kertaa Loeb kuitenkin ajaa ABT Cubra XE -tiimissä yhdessä ruotsalaisen Klara Anderssonin kanssa. Myös Anderssonin tuleva reilu viikko on kiireinen, sillä myös hän ajaa rallicrossin MM-sarjassa suomalaisen Niclas Grönholmin tallikaverina.

Sardiniassa Loeb tuuraa qatarilaiskuski Nasser Al-Attiyahia, joka kisaa samaan toisaalla Baja World Cupissa Italiassa. Sardinian saarella ajetaan Extreme E -sarjan kauden viides ja kuudes osakilpailu.

– On mukavaa palata Extreme E -sarjaan, sillä olenhan ollut siellä kaksi edellistä kautta. Se on hyvin samanlaista kisaamista kuin rallicross, joten uskon, että meillä on vauhtia taistella kärkisijoista. On hienoa myös päästä tapaamaan uusi tiimi, Loeb sanoo.

Lue myös nämä

  • Uusimmat