Rallin MM-sarjan sensaatio hyppäsi taas satulaan – ”Jälleen yksi päivä toimistolla”

Rallin MM-sarjan sensaatio Adrien Fourmaux on aloittanut valmistautumisen toukokuussa ajettavaan Portugalin MM-ralliin.
Adrien Fourmaux
Adrien Fourmaux Kroatian MM-rallissa keväällä 2024. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Fourmaux aloitti viikonloppuna Portugalin MM-rallin testit. Fourmaux on julkaissut sosiaalisessa mediassa videomateriaalia testeistään.

– Jälleen yksi päivä toimistolla, Fourmaux kirjoitti videon oheen viestipalvelu X:ssä.

Fourmaux on ajanut toistaiseksi upean kauden ja on tällä hetkellä kuljettajien MM-sarjassa peräti kolmantena.

Ranskalainen otti Ruotsin MM-rallissa helmikuussa uransa ensimmäisen palkintosijan ja nappasi heti toisen putkeen Keniassa.

Huhtikuussa ajetussa Kroatian MM-rallissa Fourmaux oli pitkään viidentenä, mutta teki rallin päätöspäivänä sunnuntaina ajovirheen ja törmäys leikkausesteeseen hajotti auton etupyörän ripustuksen.

Korjaamiseen hukkui sen verran aikaa, että ranskalainen menetti hyvän sijoituksensa rallin yleiskilpailussa, mutta nappasi kuitenkin hyvät pisteet rallista voittamalla vielä sunnuntaina Power Stagen.

Viime vuonna Fourmaux kilpaili Portugalissa Rally2-luokassa. Hän sijoittui yleiskilpailussa 15. sijalle ja Rally2-luokassa 10. sijalle. M-Sport Ford on saanut parannettua autoaan tuntuvasti kauden mittaan ja Portugalista Fourmaux toivoo tietysti aiempaa parempaa tulosta ja jatkoa hyvin sujuneelle kaudelle.

– Olen todella onnellinen, sillä olemme päässeet todella pitkälle auton kanssa Monte Carlon jälkeen, Fourmaux hehkutti aiemmin Autosportille.

Videot Fourmaux´n testeistä voit katsoa tämän videon alla olevista videoupotuksista.

https://twitter.com/PauloAr23028946/status/1784512906937180321

Lue myös nämä