Quantcast

Rajusti ulos ajanut Neuville ei usko, että hänelle käy samoin kuin Lapille

Thierry Neuville
Thierry Neuville. Kuva: Fabien Dufour/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain Thierry Neuville koki yhden uransa rajuimmista ulosajoista viime viikonloppuna ajetussa Chilen MM-rallissa.

Neuville ajoi liian kovaa nypyn yli, ja auto ajautui leveäksi penkkaan, mistä se lähti pyörimään hurjasti tiellä.

Neuville ja kartanlukija Nicolas Gilsoul vietiin sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin, mutta belgialaiset selvisivät tilanteesta ilman vakavia vammoja. Neuvillelle ommeltiin muutama tikki jalkaan tulleeseen haavaan.

Citroenin Esapekka Lappi joutui miltei yhtä kovaan pyöritykseen edellisessä MM-rallissa Argentiinassa. Chilessä Lapin paras isku oli kateissa ja hän myönsi rallin jälkeen, että Argentiinassa tullut ulosajo vaikutti hänen suoritukseensa.

Katso alta videot sekä Neuvillen että Lapin ulosajoista. Juttu jatkuu videoiden jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2285,262577″ ap mute]

 

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,260547″ time=”8″]

 

Neuville puolestaan luottaa, että hän löytää huippuvireen heti seuraavassa rallissa Portugalissa. Ennen kisaa hän käy testaamassa Hyundaita Sardiniassa.

– Olemme nopeita Portugalissa, Neuville vakuutti.

– Olemme nähneet viime kisoissa, että olemme jatkuvasti parantaneet tiiminä, ja autostamme on tullut nopeampi ja vahvempi. Nopeutta on varmasti myös Portugalissa. Odotan jo kilpailua, MM-sarjassa kolmanneksi pudonnut belgialainen lisäsi.

Neuville on 12 pisteen päässä MM-sarjan kärkeen nousseesta Citroenin Sebastien Ogierista. Toyotan Ott Tänak on kaksi pistettä Neuvillen edellä.

– MM-taiston kannalta tilanne ei ole mitenkään toivoton. Jos saisin valita kaksi rallia, joissa minun ei tarvitse olla ensimmäisenä tiellä, valitsisin juuri seuraavana olevat Portugalin ja Sardinian, Neuville kertoi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat