Petter Solberg teki erikoisen vertauksen pojastaan Oliverista – ”Hän näytti aivan suomalaiselta!”

Oliver Solberg kilpailee Ruotsin lipun alla, mutta häneltä löytyy myös Norjan passi. Nyt häntä on verrattu myös suomalaisiin.
Oliver Solberg
Oliver Solberg. Kuva: @World/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Solberg saavutti tyylikkään voiton lauantaina päättyneessä Ruotsin EM-rallissa, joka ajettiin hänen kotiseudullaan Värmlannissa. Solberg kävi läpi viikonlopun tiukkaa vääntöä uusiseelantilaista Hayden Paddonia vastaan, mutta kuittasi ykköstilan lopulta 22,5 sekunnin turvin.

Lue myös: Oliver Solberg tyylitteli voittoon – suomalaiskuljettajalle iso pettymys

Solbergin isä, vuonna 2003 rallin maailmanmestaruuden voittanut Petter Solberg pisti merkille yhden seikan pojastaan kiivaan kamppailun aikana.

– Haastatteluissa emme ole koskaan nähnyt häntä tuollaisena. Hän näytti aivan suomalaiselta haastatteluissa, Petter Solberg veisteli Dirtfish-sivustolle.

– Kunnollisia lyhyitä vastauksia, mutta se näytti toimivan. Olin vaikuttunut hänen suorituksestaan, sillä paikalliset odottivat häneltä paljon. Hän itse pisti vielä enemmän paineita itselleen, mutta kaikki meni hyvin.

Oliver Solbergin mukaan voitto oli yksi hänen uransa makeimmista, vaikka hän on päässyt maistamaan menestystä myös rallin MM-sarjan puolella.

– Minulla on paljon voittoja, mutta tämä on todennäköisesti erityisin, koska kyseessä oli kotiralli, Solberg iloitsi.

– Ruotsin MM-ralli oli erityinen (voitto WRC2-luokassa viime talvena), mutta nyt olemme lähellä kotiani. Taistelin todella kovaa Haydenia vastaan koko viikonlopun, joten tämä oli hauskaa ja samalla erittäin haastavaa, 21-vuotias kuljettaja kuvaili.

Solberg kilpailee seuraavan kerran vajaan kahden viikon kuluttua käynnistyvässä Viron MM-rallissa, jossa hän osallistuu WRC2-luokan kisaan.

Katso alta Ruotsin EM-rallin kooste.

Lue myös nämä

  • Uusimmat