Quantcast

Oliver Solbergin suunnitelmat selviämässä? Testasi uutta ralliautoa

Hyundain WRC-tallissa päättyneellä kaudella ajanut Oliver Solberg pähkäilee parhaillaan, miten jatkaa uraansa vuonna 2023.
Oliver Solberg
Oliver Solberg. Kuva: Dufour Fabien/Hyundai Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Solberg sai lähtöpassit Hyundailta, kun korealaisvalmistaja ilmoitti lokakuussa, että nuorukaisen palveluksia ei enää tarvita. Tiettävästi Solberg on isänsä, vuoden 2003 maailmanmestari Petter Solbergin kanssa kolkutellut ainakin M-Sport Fordin ovella, josko sieltä löytyisi Rally1-auto tulevaksi vuodeksi.

Todennäköisempi vaihtoehto kuitenkin on, että Solberg jatkaa ensi kaudella uraansa WRC2-luokassa. Solbergeilta löytyy oma VW Polo R5, jolla Oliver voisi ajaa MM-sarjassa ensi vuonna, mutta kyseinen auto on jo kohtuullisen vanha.

Yksi vaihtoehto on vuokrata kalusto muualta, mutta ajaa kuitenkin omassa tiimissä. Tälle skenaariolle saatiin lisävahvistusta maanantaina, kun Solberg testasi Toksport-tiimin kanssa uutta Skoda RS Fabia Rally2 -autoa Ranskassa.

Nuori Solberg on tunnettu ahkerana sosiaalisen median käyttäjänä, mutta Skoda-testeistä nuorukainen ei julkaissut mitään materiaalia. Sosiaaliseen mediaan kuvatuista videoista kuitenkin selviää, että ratin takana on juuri Solberg.

Solbergin perheen pitää tehdä lopullinen päätös ainakin kauden ensimmäisen MM-rallin suhteen pian, sillä Monte Carlon rallin ilmoittautumisaika päättyy jo tämän viikon perjantaina.

Katso alapuolelta muutama video Solbergin maanantain testirupeamasta.

Lue myös nämä

  • Uusimmat