Nyt ei näytä hyvältä – tuoreet kuvat paljastavat Kreikan MM-rallin hirvittävät olosuhteet

Runsaat sateet ovat kurittaneet keskistä Kreikkaa alkuviikosta lähtien. Tämä on tuonut jo muutoksia myös MM-rallin aikatauluihin.
Thierry Neuville
Thierry Neuville vauhdissa Hyundain Rally1-autolla Kreikan MM-rallissa. Kuva: Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Keskiviikkona kerrottiin, että Grammenin erikoiskoetta on jouduttu lyhentämään olosuhteiden vuoksi.

Erikoiskokeesta leikattiin yli puolet pois, sillä alkuperäisen suunnitelman mukainen 20 kilometrin pätkä supistui yhdeksään kilometriin.

Tuoreet kuvat paikan päältä eivät lupaa hyvää. Toyotan rallitiimi ja muun muassa rallisivusto Dirtfish jakoivat keskiviikkona X-palveluun (entinen Twitter) kuvia paikan päältä ja ne kertovat karua kieltään siitä, missä kunnossa pätkät tällä hetkellä ovat. Kuvat voit katsoa jutun alta tai tästä linkistä.

Kuten kuvista näkee, ei tilanne Kreikassa ole juuri parantunut sitten viime näkemän. Kostea ilma on nostanut teiden pinnasta myös runsaasti sumua, mikä tietysti vaikeuttaa merkittävästi näkyvyyttä.

Kreikan MM-rallin kohtalo on puhuttanut jo jonkin aikaa. Ennen rankkasateita aluetta piinasivat rajut helteet ja maastopalot.

Pahimmillaan Kreikassa paloi jopa New Yorkin kaupungin kokoinen alue ja tuhoisat palot vaativat myös ihmishenkiä.

Kreikan MM-ralli alkaa huomenna torstaina. Toyotan Kalle Rovanperä johtaa MM-sarjaa tallikaveri Elfyn Evansiin nähden 25 pisteellä.

https://twitter.com/DirtFishRally/status/1699348681088975126
https://twitter.com/TGR_WRC/status/1699342078688272687

Katso rallin MM-sarjan pistetilanne täältä.

Lue myös nämä

  • Uusimmat