Neuville pettyi podiumista huolimatta – ”En ole tyytyväinen meidän suorituskykyyn”

Thierry Neuville. Kuva: Hyundai Motorsport.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain belgialaiskuski Thierry Neuville otti torjuntavoiton, kun ylsi kolmanneksi viime viikonloppuna ajetussa Korsikan MM-rallissa. Neuville ei löytänyt missään vaiheessa parasta ajotuntumaa. Kolmannen sijan kuitenkin pelasti Toyotan suomalaiskuski Esapekka Lapin rengasrikko sunnuntaina.

– Auton balanssi ei oikein ollut kunnossa. Ajoin kyllä niin kovaa kuin pystyin. Nicolas (kartturi Gilsoul) teki hienoa työtä myös. Ensimmäisen päivän jälkeen emme olleet käytännössä missään vaiheessa edes viiden parhaan joukossa. Tein maksimisuorituksen, mutta meidän pitää tutkia, missä voimme parantaa, Neuville sanoi.

Neuville on neljän osakilpailun jälkeen MM-sarjassa toisena 17 pistettä Fordin Sebastien Ogierin perässä.

– On hyvä, että tulimme maaliin ja saimme podiumin, mutta viikonlopun aikana olen ollut turhautunut. Emme ole pystyneet vastaamaan kärkiautojen vauhtiin, vaikka yritimme todella rajusti, Neuville totesi.

– Meidän pitää kuitenkin olla tyytyväisiä, että saimme tällaisen tuloksen ja tärkeitä pisteitä molempiin sarjoihin. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen lopputulokseen, mutta en meidän suorituskykyyn.

 

Lue myös nämä