MM-sarjan kartturille historiallinen pesti – ”Tämä on vähän syvässä päädyssä”

Rallin MM-sarja sai lauantaina ensimmäisen kilpailijajäsenen WRC-komissioon.
Scott Martin
Scott Martin. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Pestiin tuli valituksi Toyotan Elfyn Evansin kartturina toimiva Scott Martin. Hän on uudesta pestistä innoissaan.

– Tämä on vähän syvässä päädyssä, Martin naurahti Dirtfish-sivustolle.

– Mielestäni on aika iso asia, että minua pyydettiin tähän pestiin ja on varmasti melkoinen asia olla ensimmäinen kilpailija tässä roolissa. Odotan innolla sitä, Martin jatkoi.

Paine kilpailijajäsenen saamiseksi komissioon kasvoi jatkuvasti. Martinin mukaan kuljettajia ja karttureita ei ole ehkä aiemmin riittävästi kuunneltu.

– Ei se ole mikään salaisuus, että kuljettajien ja kartturien välillä on ollut paljon keskustelua, eikä sekään ole mikään salaisuus, että olemme tunteneet itsemme välillä hieman aliedustetuiksi, Martin sanoi.

– Kyllä, meillä on ollut ääni, mutta joskus olemme saaneet sen kuuluviin vain tiimiemme ja tiedotusvälineiden kautta, Martin jatkoi.

Martin on kiitollinen rallin MM-sarjalle siitä, että kilpailijoille on nyt kuuluvampi ääni.

– Äänemme saaminen kuuluviin on todella tärkeää ja haluan kiittää WRC-promoottoria ja FIA:aa siitä, että he antoivat kilpailijoille mahdollisuuden olla vaikuttamassa tulevaisuuteen, Martin kiitteli.

Rallin MM-sarjan tulevaisuudesta on viime aikoina puhuttu paljon. Kilpailijajäsenen saaminen komissioon on tärkeä askel oikeaan suuntaan.

Rallin MM-sarja jatkuu kuun vaihteessa Chilessä. Voit katsoa rallin ennakon alta.

Lue myös nämä