Quantcast

Maailmanmestari Kalle Rovanperä palasi työpaikalle – ”Takaisin Full Send -moodissa”

Rallin maailmanmestaruuden viime viikonloppuna varmistanut Kalle Rovanperä palasi "konttorille" torstaina.
Kalle Rovanperä
Kalle Rovanperä. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rovanperä ja kartanlukija Jonne Halttunen hakivat säätöjä Katalonian MM-rallia varten. Suomalaiskaksikko pääsi testaamaan GR Yaris Rally1 -kilpuriaan aurinkoisissa olosuhteissa.

– Takaisin asvalttihauskuuden parissa, testipäivä Katalonian MM-rallia varten. Ei ole aikaa lepäillä, olimme jo eilen takaisin full send -moodissa, kartturi Halttunen kertoi Instagram-tarinassaan perjantaina.

Lepoaikaa ei todella juurikaan jäänyt, sillä Rovanperä ja Halttunen ehtivät vain piipahtaa kodeissaan ennen Katalonian testiä. Rovanperän kiireet jatkuvat jo tulevalla viikolla, kun nuori mestari on mukana RallyLegend-tapahtumassa San Marinossa. Tuon show-kisan jälkeen matka jatkuu takaisin Kataloniaan, jossa käynnistyy MM-rallin nuotitus 17. lokakuuta maanantaina.

Rovanperää ennen Toyotan Rally1-tykkiä ehti jo testata walesilainen Elfyn Evans. Viikonvaihteessa oman ajovuoronsa saavat vielä ranskalaismestari Sebastien Ogier sekä japanilainen Takamoto Katsuta.

Uudessa-Seelannissa viime sunnuntaina MM-tittelinsä varmistanut Rovanperä on ajanut ykkösluokan kaliiberin autolla Kataloniassa kertaalleen viime vuonna, jolloin tuloksena oli viides sija. Uralta löytyy myös luokkavoitto perinteisestä asvalttirallista, kun Rovanperä ja Halttunen juhlivat Skodalla WRC2-luokan ykköstilaa kaudella 2018.

Katso alapuolelta pari koostevideota Rovanperän torstain testipäivästä.

Lue myös nämä

  • Uusimmat