Latvala pyysi virhettään anteeksi – ”Kaikki tiimissä olivat tehneet kovasti töitä”

Jar-Matti Latvala. Kuva: @World.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan suomalaiskuski Jari-Matti Latvalan Australian ralli päättyi tuskaisella tavalla kisan viimeisellä erikoiskokeella, kun tuurilainen pamautti Yariksen päin puuta. Mies oli kiinni kakkostilassa ennen keskeytystään. 

Latvala pyysi nöyrästi koko tiimiltä anteeksi kilpailun jälkeen.

– Tämä ei tietenkään ollut sellainen tapa, millä olisin halunnut vuoden päättää. Tällaista ralli kuitenkin on. Näistä jutuista pitää vain ottaa opiksi, vaikka se ei kovin hyvältä tuntuisikaan. Yritimme ihan täysillä Power Stagella ja silloin kun niin tekee, niin mitä tahansa voi tapahtua, Latvala summaa tiimin tiedotteessa.

– Haluan pyytää virhettäni anteeksi, sillä kaikki tiimistä olivat tehneet kovasti töitä täällä. Haluan myös kiittää koko tallia, sillä saimme vuoden, joka ylitti meidän kaikki odotukset.

Toyotan toisen suomalaiskuskin Esapekka Lapin kisa meni pipariksi jo perjantaina ohjaustehostinvian vuoksi. Lopulta lukuisten keskeytysten vuoksi Lappi päätti vuotensa kuudenteen sijaan.

– Pääasia on, että saimme paljon kokemusta tästä rallista. Tänään olin taas ensimmäisenä tiellä ja en kyllä välillä kontrolloinut yhtään autoa. Se meni niin kuin vene, mutta nyt olemme onneksi maalissa, Lappi sanoi.

– Jos katsoo koko kautta, niin olen tyytyväinen vauhtiimme. Tiedostan kuitenkin, että minulla riittää rutkasti opeteltavaa, jotta pääsemme eroon näistä nousuista ja laskuista, mitä meillä kauden aikana oli. Odotan jo nyt innolla ensi vuotta, pieksämäkeläinen jatkaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat