Quantcast

Lähde: Tänak pyysi Toyotaa palkkaamaan Sordon

Dani Sordo
Dani Sordo. Kuva: Paulo Maria/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Espanjalaiskuljettaja Dani Sordo on jatkamassa ralliuraansa Hyundailla, mutta tiettävästi espanjalaisen perässä on ollut muitakin talleja.

Espanjalaisen Marca-lehden mukaan varsinkin Citroen osoitti kesällä kiinnostusta Sordoa kohtaan ja tallin johto kävi keskusteluja Hyundai-kuljettajan kanssa. Citroen päätyi lopulta palkkaamaan Sebastien Ogierin ja Esapekka Lapin ensi kaudeksi.

Marca paljastaa myös toisen mielenkiintoisen yksityiskohdan. Lehden mukaan Toyotan tähtikuljettaja Ott Tänak pyysi henkilökohtaisesti tallijohtoa pestaamaan Sordon, koska virolainen olisi halunnut talliin ”joukkuepelaajan”. Tänakin väitetty toive ei toteutunut, sillä Toyota teki sopimukset Jari-Matti Latvalan ja Kris Meeken kanssa.

Marcan mukaan on varmaa, että Sordo ajaa Hyundailla myös ensi kaudella, vaikka talli ei ole virallisesti vahvistanut espanjalaisen jatkosopimusta.

– Se on ylpeyden aihe, että muut tallit ovat kiinnostuneita, mutta totuus on se, että viihdyn erittäin hyvin Hyundailla. Tiedän, ettei urani MM-sarjassa jatku enää kymmentä vuotta. Haluan olla jäljellä olevat vuodet heidän kanssaan, Sordo linjasi.

Tiettävästi Sordo ei aja ensikään vuonna täyttä kautta Hyundain kolmannella WRC-autolla.

Lue myös nämä

  • Uusimmat