Koski-Lammin talvikausi meni täysin pipariksi – ”Tavoitteena ensimmäinen ehjä kilpailu ”

Teksti ja kuva: Koski-Lammi Motorsport.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Heikki Koski-Lammi ja Kari Luoma lähtivät rallin SM-sarjan talvikauteen tavoittelemaan pistesijoja sekä hyviä asetelmia Tulevaisuuden Tähti -kilpailua ajatellen. Nuo tavoitteet jäivät kuitenkin saavuttamatta, kuten myös pistetilin avaaminen.

Tunturirallissa kilpailu keskeytyi jo ensimmäisenä päivänä, Mikkelissä sekä Joensuussa Citroenin renkaat osoittivat kohti taivasta ja nyt kesäkauteen lähdetään ilman minkäänlaisia tulostavoitteita.

– Hyvillä fiiliksillä olemme lähdössä kohti Ikaalisia. Autoa emme sorapinnalla valitettavasti ole ehtineet testata, mutta tämä onkin loistava testikilpailu ennen seuraavaa rallin SM-sarjan osakilpailua. Tavoitteena Ikaalisten Kylpylärallissa on maalin pääsy ja ensimmäinen ehjä kilpailu tällä autolla, kertoo Heikki Koski-Lammi ennen kesäkauden avausta.

Kartanlukija Kari Luomakin on positiivisin miettein ja pitää kilpailun ajankohtaa juuri sopivana aloittaa kesäkausi. Luoman mielessä onkin saada homma uudestaan ”rokkaamaan”.

– Lähdemme Heikin kanssa nyt puhtaalta pöydältä liikenteeseen. Sarjassa meillä ei enää tavoitteita ole. Paineita myöskään emme ota harteillemme. Pyrimme saamaan asiat oikeisiin uomiin ja ajoa ehjäksi, avaa Kari Luoma kesäkauden tavoitteita.

Samassa rallissa kilpailee myös RSJM-sarjaa tasapistein Jaakko Tullan kanssa johtava veljeksistä nuorin, Juho Koski-Lammi. Kilpailusta mielenkiintoisen tekee se, että kyseessä on Juhon ensimmäinen nuottikilpailu. Kartanlukijan paikalla istuvalla Arto Ala-Kokkilalla on jo runsas kokemus nuottiralleista.

– Nyt pääsee näkemään ja kokemaan miten nuotti toimii itse kilpailutilanteessa. Olemme Arton kanssa jo saaneet sujuvuutta nuotin tekoon. Odotan lauantaina ajettavaa rallia innolla ja tästä kokemuksesta tulee olemaan paljon hyötyä tulevaisuudessa, pohtii Honda-kuljettaja Juho Koski-Lammi ensikosketustaan nuottikilpailuun.

Lue myös nämä

  • Uusimmat