Quantcast

Kalle Rovanperän silmät kuin lautaset – suomalaistähdeltä hupaisa reaktio Esapekka Lapin voltteihin

Esapekka Lappi järjesti Suomen MM-rallin toiseksi viimeisellä erikoiskokeella sydämentykytyksiä sekä itselleen että faneilleen.
Janne Ferm ja Esapekka Lappi
Kartanlukija Janne Ferm ja Esapekka Lappi saapuivat tyylillä podiumille. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Lappi kaatoi Toyota GR Yaris Rally -kilpurinsa Oittilan erikoiskokeen lopussa. Auto pyöri kolme kertaa ympäri, mutta jäi Lapin onneksi pyörilleen. Suomalaiskuski pääsi nopeasti jatkamaan matkaa jääden lopulta pohja-ajasta vain 20,5 sekuntia.

Toyotan jäähdytin otti kuitenkin osumaa, jonka myötä Lappi ja kartanlukija Janne Ferm joutuivat paiskomaan hommia siirtymäosuudella. Lopulta suomalaisparivaljakko selvisi kisan maaliin ajaen viimeisen Power Stage -pätkän ilman etu- ja takalasia laskettelulasit päässään.

Lapin tallikaveri Kalle Rovanperän ilme Oittilan pätkän maalissa oli timanttinen, kun nuorelle suomalaiselle kerrottiin, että Lappi oli kaatanut autonsa. Rallin MM-sarja julkaisi tilanteesta hauskan videon omalla Twitter-tilillään.

– Vuoden paras reaktio? MM-sarjan Twitter-tilillä kyseltiin itkunauruhymiöllä varustettuna.

https://twitter.com/OfficialWRC/status/1556656480379551745

Rovanperä ajoi lopulta kilpailussa toiseksi ja Lappi kolmanneksi. Kisan voittoon ylsi Viron Ott Tänak 6,8 sekunnin turvin ennen Rovanperää.

Rallin MM-sarja jatkuu ensi viikolla Belgian asvalttiosakilpailulla.

Katso alapuolelta Suomen MM-rallin parhaat palat.

Lue myös nämä

  • Uusimmat