Kalle Rovanperältä ennennäkemätöntä materiaalia MM-rallin kulisseista – suomalaistähden tallikaveri näyttää toisen puolen itsestään

Kalle Rovanperä raottaa verhoa MM-rallin kulisseihin tuoreimmassa videoblogissaan.
Kalle Rovanperä ja Takamoto Katsuta
Kalle Rovanperä ja Takamoto Katsuta. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rovanperä on julkaissut YouTube-kanavallaan uuden vlogin, jossa häntä ja kartanlukija Jonne Halttusta seurataan Suomen MM-rallin kisaviikon aikana. Video antaa hyvän kuvan siitä, kuinka pitkiä päiviä rallitähdet painavat jo ennen kilpailun alkua.

Rovanperän tallikaveri ja hyvä ystävä Takamoto Katsuta saa vlogissa oman pienen roolinsa. Katsuta on asunut Jyväskylässä useamman vuoden ja noussut Toyotalla WRC-tallin kuljettajaksi.

Japanilainen Katsuta tunnetaan kohteliaana tyyppinä, joka harvemmin kiroilee ainakaan kameroiden edessä. Mutta Rovanperän vlogissa Katsuta antaa palaa senkin edessä, toki huumorimielessä.

Japanilainen velikulta näyttää, että häneltä taittuu hyvin ainakin jotkin suomen kielen sanat, vaikka ne onkin piilotettu piippauksen taakse.

– Voitte lisätä tähän piip-äänen, mutta pitää kasvoni kuvassa, joten voitte arvailla, mitä sanon, letkauttaa Katsuta, pilke silmäkulmassaan.

Rovanperältä kotikilpailu päättyi lopulta murheellisesti, kun hän kaatoi autonsa Myhinpään erikoiskokeella ajaessaan rallin kärjessä. Rovanperä satutti tilanteessa hieman kylkeään.

Vlogissa nähdään, kuinka Rovanperä käy tarkemmissa kuvauksissa jyväskyläläisessä yksityissairaalassa. Mies oli ajokunnossa, mutta maailmanmestarin autoa ei sen sijaan saatu kilpailukuosiin huollossa.

Rovanperän vlogilla on mittaa runsaat puoli tuntia ja hienosti toteutettu pätkä on täyttä timanttia alusta loppuun. Rallit.fi suosittelee!

Voit katsoa Rovanperän Rally Finland Behind The Scenes -videon alapuolelta upotuksesta tai suoraan YouTubesta täältä.

Katso alta Suomen MM-rallin kooste.

Lue myös nämä