Quantcast

Jari-Matti Latvala myönsi tosiasian: En usko, että voitosta ajaminen on mahdollista

Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRC
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Jari-Matti Latvala on mukana voittokamppailussa Turkin MM-rallissa, mutta suomalainen on valmis pelaamaan Toyota-tallin pussiin.

Latvala starttaa sunnuntain päätöspäivään toiselta sijalta vain 13,1 sekunnin päässä rallia johtavasta tallikaveristaan Ott Tänakista. Latvalalla olisi mahdollisuudet hyökätä ykkössijan kimppuun neljällä viimeisellä erikoiskokeella, mutta Toyota haluaa saada kisasta kaksoisvoiton, joten tiimi on jäädyttämässä kärkikaksikon tilanteen.

– Tietenkin haluaisin ajaa voitosta. Minulla on hyvä fiilis autoon ja sunnuntain pätkät sopivat hyvin minulle. En kuitenkaan usko, että voitosta ajaminen on mahdollista tällä kertaa. Täytyy mennä tiimi edellä, Latvala myönsi.

– Kaksoisvoitto on meille kaikkein tärkein juttu, että saadaan Hyundaita kiinni valmistajien MM-sarjassa.

Voitto nostaisi Tänakin taistelemaan tosissaan tämän kauden maailmanmestaruudesta.

– Ott on nyt tosi lähellä mestaruuspisteissä, kun sekä (Sebastien) Ogier ja (Thierry) Neuville keskeyttivät.

Latvala on ajanut haastavissa olosuhteissa ilman isompia ongelmia. Latvala nousi lauantaina kakkoseksi, kun muille kuljettajille tuli murheita.

– Se on positiivista, että pystyn taistelemaan voitosta. Onnistumisten kautta voin saada itseluottamuksen taas korkealle tasolle. Vielä tämän rallin jälkeen on kolme kisaa jäljellä, ja niistä olisi tärkeää saada hyvät tulokset.

Lue myös nämä

  • Uusimmat