Quantcast

Hyundain WRC-tallille uusi pääpomo

Hyundai i20 WRC
Hyundai kilpailee kolmella i20 WRC -autolla rallin MM-sarjassa. Kuva: Sarah Vessely/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain WRC-tallin taustalla oleva Hyundai Motorsport GmbH on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen korealaisen Scott Nohin.

Hyundain organisaatiossa yli 25 vuotta työskennellyt Noh korvaa tehtävässä Gyoo-Heon Choin, joka oli puheenjohtajana siitä lähtien, kun Hyundai Motorsport perustettiin reilut viisi vuotta sitten.

Hyundai Motorsportin puheenjohtajana Scott Noh ottaa vastuulleen yhtiön kaikki toiminnot kuten osallistumisen rallin MM-sarjaan, Hyundain kuljettajien kehitysohjelman sekä R5- ja TCR-autoihin liittyvät asiakastoiminnot.

Scott Noh
Scott Noh on Hyundai Motorsportin uusi puheenjohtaja. Kuva: Hyundai Motorsport GmbH

– Moottoriurheilu on merkittävässä roolissa Hyundain organisaatiossa. Se auttaa muuttamaan yleisiä käsityksiä brändistämme kansainvälisesti. Lisäksi se korostaa insinööritaitoja, joilla on korvaamaton merkitys, sillä tehtävänämme on luoda erittäin suorituskykyisiä ajoneuvoja, Noh kertoo.

– Intohimoisena moottoriurheilufanina odotan innolla sitä, että pääsen auttamaan yhtiötä jatkamaan menestyksekästä polkua rallin MM-sarjassa sekä asiakkaiden kilpailutoiminnoissa.

Suomalaislupaus Jari Huttunen kuuluu Hyundain kuljettajien kehitysohjelmaan ja kilpailee tällä kaudella rallin MM-sarjan WRC2-luokassa Hyundai i20 R5 -autolla.

Lue myös nämä

  • Uusimmat