Quantcast

Suniselle takaisku ennen Meksikon MM-rallia – ”Tilanne on vaikea Teemulle”

Teemu Suninen
Teemu Suninen. Kuva : @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Teemu Suninen ei päässyt lainkaan testaamaan Ford Fiesta WRC -autoa ennen ensi viikolla ajettavaa Meksikon MM-rallia.

M-Sport Ford -talli järjesti kuljettajilleen Espanjassa testit, jotka jouduttiin lopettamaan kaksi päivää ennen aikojaan lumisateiden takia. Tämä tarkoitti sitä, ettei suomalaislupaus Suninen saanut yhtäkään testikilometriä soralla ennen kauden ensimmäistä sorarallia.

– Tilanne on vaikea Teemulle, koska hän ei päässyt testaamaan, mutta Elfyn (Evans) ja Seb (Sebastien Ogier) saivat hieman aikaa autossa, M-Sportin apulaistallipäällikkö Rich Millener kertoi Autosportille.

Evans sai ajaa läpi testiohjelmansa ilman keskeytyksiä, mutta Ogierin osalta toinen testipäivä jäi kokonaan väliin talvisten olosuhteiden takia.

– Tärkein asia on se, että kuskimme saivat ajaa hieman soralla Monte Carlon ja Ruotsin erilaisten olosuhteiden jälkeen, Millener sanoi.

– Rehellisesti sanottuna tämän testin merkitys on kiistanalanien, sillä Meksikossa ajetaan 30 asteen lämpötilassa ja korkeassa ilmanalassa. Viime viikolla testasimme Espanjassa korkealla, mutta lämpötila oli korkeimmillaan vain hieman kymmenen asteen yläpuolella, Millener alleviivasi.

Meksikon MM-ralli ajetaan 8.-11. maaliskuuta.

Lue myös nämä

  • Uusimmat