Quantcast

Hyundain WRC-talli julkisti kokoonpanonsa Uuden-Seelannin MM-ralliin

Hyundain WRC-talli julkisti torstai-iltana kuljettajakolmikkonsa syys-lokakuun vaihteessa ajettavaan Uuden-Seelannin MM-ralliin.
Oliver Solberg
Oliver Solberg. Kuva: Austral/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundai i20 N Rally1 -autolla kymmenen vuoden tauon jälkeen paluun tekevässä Uuden-Seelannin soraosakilpailussa ajavat Ott Tänak, Thierry Neuville sekä Oliver Solberg.

Tänakin ja Neuvillen osallistuminen ralliin on itsestäänselvyys, sillä kaksikko ajaa täyden kauden sopimuksella Hyundailla. Solberg puolestaan jakaa kolmatta autoa espanjalaiskonkari Dani Sordon kanssa, joka ajaa kauden kolmannen MM-rallinsa parin viikon päästä Kreikassa, kun taas nuori Solberg on huilivuorossa.

https://twitter.com/HMSGOfficial/status/1562832186528526336

Uudessa-Seelannissa ajettiin viimeksi MM-pisteistä vuonna 2012, jolloin voittoa juhli Citroenin puikoissa Sebastien Loeb. Ranskalaismestarin tallitoveri Mikko Hirvonen oli kisan toinen ja Oliver Solbergin Petter-isä Fordillaan kolmas.

– On mahtavaa vahvistaa, että olen takaisin Rally1-auton ratissa Uudessa-Seelannissa, joka tekee paluun MM-kalenteriin ensi kuussa, Solberg twiittasi.

– Ralli itsessään ja sen tiet ovat ikonisia, mutta samalla se on uusi kisa melkein meille kaikille. Yleensä sellainen tilanne on sopinut minulle. Isäni on voittanut rallin vuonna 2004, joten toivottavasti saan häneltä vinkkejä, Solberg jatkaa.

Uuden-Seelannin MM-ralli ajetaan Aucklandin ympäristössä 29.9.-2.10.

Katso alta Belgian MM-rallin kooste.

Lue myös nämä

  • Uusimmat