Quantcast

Fordin WRC-tallin floppikuski pääsi vihdoin kilpurin rattiin

Ranskalainen Adrien Fourmaux on joutunut melkoiseen koirankoppiin M-Sport Fordin rallitallissa.
Adrien Fourmaux
Adrien Fourmaux. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Fourmaux´n kausi MM-sarjassa on ollut surkea, sillä yhdeksästä MM-rallista tilillä on vain yhdeksän pistettä. Käytännössä vain Portugalissa toukokuussa sekä Virossa heinäkuussa Fourmaux on päässyt maaliin ilman keskeytystä.

Ranskalainen ei ole ajanut kilpaa sitten Belgian MM-rallin rajun ulosajon jälkeen elokuussa. M-Sport veti Fourmaux´n ilmoittautumisen pois pari viikkoa sitten ajetusta Kreikan MM-rallista vedoten siihen, että tiimi ei ehdi saada autoa kuntoon Kreikkaan.

Tiistaina brittitalli puolestaan tiedotti, että myös Fourmaux´n Uuden-Seelannin rallin ilmoittautuminen on vedetty pois. Tällä kertaa perustelut olivat toisenlaiset.

– M-Sport on päättänyt vetää Adrien Fourmaux’n ilmoittautumisen pois Uuden-Seelannin MM-rallista arvioituaan uudelleen hänen tavoitteitaan kaudelle 2022, tiimi kertoi Twitterin välityksellä.

Fourmaux pääsi kuitenkin keskiviikkona Ford Puma Rally1 -auton rattiin Katalonian asvaltilla. Ranskalainen testasi lokakuussa ajettavaa kauden toiseksi viimeistä osakilpailua varten. M-Sport on vahvistanut, että Fourmaux palaa varmuudella Fordin rattiin Kataloniassa.

Katso alapuolelta ralliryhmä Passats de Canton koostama video ranskalaiskuskin testipäivästä.

Myös brittikuski Gus Greensmith on testannut tällä viikolla Kataloniassa ennen siirtymistä Uuteen-Seelantiin, jossa kisataan ensi viikolla MM-pisteistä.

Lue myös nämä

  • Uusimmat