Esa Ruotsalainen ei hellitä neljästä voitostaan huolimatta – ”Jatkuva kehittyminen on tärkeässä roolissa”

Esa Ruotsalainen
Esa Ruotsalainen. Kuva: Hannu Rainamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin SM-sarjan viides osakilpailu Pohjanmaa-ralli koittaa tulevana viikonloppuna Seinäjoen ympäristössä. Esa Ruotsalainen starttaa kisaan vahvassa voittoputkessa, sillä Saarijärven mies on saavuttanut SM2-luokasta täyden pistepotin kaikista alkukauden osakilpailuista.

Kolme viikkoa sitten ajettu kesäkauden avauskilpailu tosin näytti, että kärkikamppailu tulee olemaan varsin tasaista sorakisoissa. Ruotsalaisen tiimissä on tehty töitä, että Mitsubishi Lancer Evo9 -mallin kilpailukyky olisi entistäkin kovemmalla tasolla.

– Tarkoitus olisi olla nopeampi kuin tähän mennessä. Olemme saaneet kaivettua pieniä juttuja sekä ajamiseen että autoon. Kilometrejä on kertynyt mukavasti testin ja asiakastilaisuuksien puolesta,  Ruotsalainen laski.

– Kilpailu tulee vain kiristymään loppukautta kohden, joten jatkuva kehittyminen on nyt tärkeässä roolissa. Luonnollisesti tähtäin on edelleen voitoissa. Toivottavasti keli ei olisi rallin aikana liian kuuma ja helteinen, Ruotsalainen toivoi.

Ruotsalainen ja kartanlukija Hannu Lamminen kilpailevat Pohjanmaa-rallissa numerolla 35. Kaksipäiväinen kilpailu starttaa nuotitusjakson jälkeen perjantai-iltana klo 19.01.

Perjantain kolmen erikoiskokeen jälkeen koittaa yötauko ja lauantaina on luvassa vielä kuusi pitkää sorapätkää. Kilpailu päättyy lauantaina noin klo 18.00.

Lue myös nämä

  • Uusimmat