Quantcast

Emil Lindholmilla pikainen paluu ”konttorille” – Meksikon MM-rallista testeihin Espanjaan

Emil Lindholm ja kartanlukija Reeta Hämäläinen ovat palanneet pikaisesti tositoimiin viime sunnuntaina Meksikossa päättyneen MM-rallin jälkeen.
Emil Lindholm
Emil Lindholm. Kuva: Skoda Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Lindholm ja Hämäläinen saalistivat uransa ensimmäisestä Meksikon MM-rallista komeasti WRC2-luokan toisen tilan. Edelle ennätti vain tallitoveri Gus Greensmith. Yleiskilpailussa suomalaiskaksikko oli hienosti seitsemäs.

Suomalaisparivaljakko on matkustanut Meksikosta ilmeisesti suoraan Espanjaan, jossa Toksport-tiimi testaa tällä viikolla uutta Skoda RS Fabia Rally2 -autoa. Meksikossa Lindholmin ja Hämäläisen alla oli tosin vanhempi Fabia Rally2 Evo -auto, mutta Greensmith ja luokassa kolmanneksi ajanut Oliver Solberg käskyttivät sen sijaan uudempaa painosta.

Espanjassa sorapölyt jäivät unholaan, sillä testit ajetaan asvaltilla. Lindholm ja Hämäläinen kilpailevat seuraavan kerran huhtikuun 20.-23. päivä Kroatian MM-rallissa, joka kaasutellaan niin ikään kestopäällysteellä.

Ainakin Greensmith ajaa niin ikään Espanjassa viikonloppuna. Mies kertoi aiemmin, että aikoo testata lähempänä Kroatian rallia myös kisapaikalla. Oletettavasti myös Lindholm pääsee vielä kurvailemaan kroatialaisilla asvalttibaanoilla, jotka ovat luonteeltaan hyvin erilaisia kuin espanjalaiset tiestöt.

Lindholm ja Hämäläinen ovat kisanneet Kroatiassa jo kaksi kertaa. Kaudella 2021 kaksikko ajoi luokassaan viidenneksi ja viime vuonna kolmanneksi.

Katso kooste Lindholmin testipäivästä alapuolelta.

Lue myös nämä

  • Uusimmat