Quantcast

Emil Lindholm kiinni palkintosijassa Kreikan MM-rallissa – ”Ei mitään ongelmia”

Emil Lindholm
Emil Lindholm. Kuva: Skoda Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toksport WRT:n Skoda Fabia Rally2 Evolla kilpailevat Emil Lindholm ja Reeta Hämäläinen ajavat Kreikan MM-rallissa ensimmäisen kilpailupäivän jälkeen WRC3-luokan kolmantena ja rallin yleiskilpailussa sijalla 11.

Lindholm ja Hämäläinen kellottivat rallin ensimmäiselle sekä perjantain viimeiselle EK:lle WRC3-luokan pohja-ajat. Avauspäivän erikoiskokeet sujuivat suomalaiskaksikolta suunnitellusti.

– Ei rengasrikkoja eikä auton kanssa mitään ongelmia. Tänään vauhdin optimoiminen olosuhteisiin onnistui hyvin. Osuuksilla, joilla pystyi ajamaan kovaa niin ajoimme kovempaa ja vastaavasti huonokuntoisilla osuuksilla ajoimme korostetun varovasti. Oikeastaan vain liu´uimme tasakaasulla pahimpien kivikoiden yli, Lindholm summasi.

– Jos täällä sen renkaan kiveä vasten rikkoo ja häviää kaksi minuuttia, niin ei sitä eroa ajamalla kiinni saa. Ja se rengasrikko on täällä se pienin huoli. Tänään nähtiin, että näillä teillä myös auton saa helposti ajettua todella huonoon kuntoon, Lindholm muistuttaa.

Katso alapuolelta Kreikan MM-rallin perjantain iltapäivän erikoiskokeiden parhaat palat. Juttu jatkuu videon jälkeen. 

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,387403″ ap mute ]

 

Huominen lauantai on kilpailun pisin päivä. Lamían eteläpuolella ajetaan kaikkiaan kuusi erikoiskoetta ja reilut 130 EK-kilometriä. Nuotituksen aikana alueella satoi paljon vettä.

– Tänään yhdellä EK:lla satoi ja kosteilla osuuksilla pito oli paljon parempi. Huomenna edessä on rallin pisin ja samalla vaikein kilpailupäivä. Olosuhteet näemme aamulla. Ero kärkeen on vain 13,5 sekuntia vaikka ajoimme koko päivän omaa ajoamme, emmekä seuranneet muiden aikoja. Jatketaan huomenna samalla taktiikalla, Lindholm suunnitteli.

WRC3-luokan tilanne 6/15 erikoiskokeen jälkeen: 

1. Chris Ingram     Skoda  1.04.49,8
2. K. Kajetanowicz  Skoda   +10,4
3. Emil Lindholm   Skoda    +13,5
4. Yohan Rossel   Citroen   +26,8
5. Fabrizio Zalvidar Skoda  +1.40,0

Lue myös nämä

 • Uusimmat