Quantcast

WRC-tallipomo ihmettelee negatiivisia puheita – ”Jotkut toivoivat ongelmia”

Rallin MM-sarjaan viime kaudeksi tullutta hybriditeknologiaa ja sen kestävyyttä epäiltiin laajalti ennen viime viikon Meksikon rallia.
M-Sport Ford
Hybridiyksiköissä ei ilmennyt isompia ongelmia Meksikossa. Kuvistuskuva: M-Sport Ford.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Vaikka hybriditeknologia oli osoittanut jo viime kesänä toimivuutensa kuumissa Sardinian ja Kreikan MM-ralleissa, riitti epäilijöitä rutkasti, koska Meksikossa kuumuuden lisäksi oli luvassa myös korkea ilmanala. Epäilyt kuitenkin osoittautuivat turhiksi, koska mitään ongelmia hybridiyksiköiden suhteen ei Meksikossa nähty.

M-Sport Fordin yksityistallin päällikkö Richard Millener ihmettelee negatiivisia puheita.

– Niiden puheiden taustalla oli ilmeisesti vähän sensaation hakua. Jotkut ihmiset toivoivat ongelmia, Millener sanoo Dirtfishin sivuilla.

– Loppujen lopuksi yksiköt ovat rakennettu erittäin korkeiden standardien mukaan. Me olemme testanneet niitä kovissa olosuhteissa jo kaksi vuotta. Pari vuotta sitten tilanne oli ehkä toinen, mutta nyt testimäärät ovat jo isoja.

Millenerin mukaan hybridiyksiköt ovat tällä hetkellä tärkeä osa MM-sarjaa, eikä isompia ongelmia ole enää nähty.

– Joitain yksittäisiä vikoja on voinut olla yksittäisissä ralleissa, mutta ei mitään katastrofeja. Itse tuote tuntuu jo sopivan erittäinkin rajuihin olosuhteisiin. Se on hyvä juttu lajin kannalta.

Rallin MM-sarja jatkuu vajaan kuukauden päästä Kroatian asvaltilla.

Katso alapuolelta Meksikon MM-rallin parhaat palat.

Lue myös nämä

  • Uusimmat