Jari-Matti Latvala tapasi pitkästä aikaa ykkösfaninsa – ”Olin todella onnellinen”

Jari-Matti Latvala on edelleen suosittu persoona Meksikon MM-rallin varikolla, vaikkei mies enää itse kilpaa tosimielellä ajakaan.
Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan tallipäällikkönä nykyisin toimiva Latvala pääsi tapaamaan meksikolaisen ystävänsä Reginan perheineen Léonin huoltoparkissa ensimmäisenä varsinaisena kisapäivänä perjantaina. Aiemmin Latvala ja Reginan perhe oli tavannut sekä vuosien 2017 ja -19 Meksikon ralleissa.

– Viime perjantaina olin todella onnellinen, kun sain tavata jälleen ystäväni Reginan ja hänen perheensä. Siitä oli jo pitkä aika, kun viimeksi tapasimme. Nyt voimme muistella yhdessä minun rakkainta faniani, Latvala kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

https://twitter.com/JariMattiWRC/status/1639308563083411458

Kuten yllä olevalta videolta näkyy, niin vuonna 2017 Regina tapasi ykkösidolinsa ensimmäistä kertaa ja purskahti välittömästi itkuun. Pari vuotta myöhemmin Regina oli niin ikään vastassa huoltoparkissa lempikuljettajaansa, jolle hän myös ojensi hienon lahjan. Myös Latvala antoi fanilleen mukavan muiston tapaamisesta.

Tämän vuoden rallissa Latvalalla oli enemmän aikaa isännöidä Toyotan pilttuussa, joten Regina perheineen pääsi tapaamaan kaikkia kuljettajia ja kartanlukijoita. Varsin hieno tarina siis!

Latvala on ainoa suomalainen, joka on onnistunut voittamaan Meksikon MM-rallin. Tuurilainen juhli ykköstilaa kaudella 2016. Lisäksi Latvalalta löytyy kolme muuta palkintosijaa vuosien varrelta Léonin ympäristössä ajetusta kisasta.

Rallin MM-sarja jatkuu huhtikuussa Kroatian asvaltilla.

Katso alapuolelta Meksikon MM-rallin parhaat palat.

Lue myös nämä

  • Uusimmat