Quantcast

WRC-tähti antoi vinkin tulevaisuudestaan

Dani Sordo
Dani Sordo. Kuva: Vincent Thuillier/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Espanjalainen konkarikuljettaja Dani Sordo ei ole vielä paljastanut jatkosuunnitelmiaan.

Sordo, 38, debytoi rallin MM-sarjassa jo vuonna 2003 ja sen jälkeen hän on kilpaillut Citroenin, Minin ja Hyundain tiimeissä. Viime vuosina Sordo on jakanut ajovastuuta Hyundain kolmannessa WRC-autossa ja kerännyt tiimilleen tärkeitä pisteitä.

Hyundai on sitonut ensi vuodeksi miehistöönsä Thierry Neuvillen ja Ott Tänakin, mutta tallin kolmosautossa on vielä tilaa. Todennäköistä on, että Sordo jatkaa tiimissä, vaikka hänellä ei ole vielä sopimusuutisia kerrottavana.

– Tällä hetkellä keskityn vain tuleviin ralleihin. Ne ovat erittäin tärkeitä meille ja aikataulu on melko kiireinen, mutta sen jälkeen katsomme, mitä voimme tehdä ensi vuonna, Sordo kertoi Autosportin mukaan.

– Jos teen jotain, sopimuksessa on samanlaiset ehdot kuin nyt, Sordo vihjaili.

Tänä vuonna Sordo on jakanut Hyundain kolmosautoa Craig Breenin kanssa. Irlantilainen Breen on yhdistetty vahvasti M-Sport Fordiin ensi kaudeksi.

– Se on selvää, että Craig ajattelee ansaitsevansa täyden kauden. Sekin on selvää, ettei Hyundai pysty tarjoamaan hänelle täyttä kautta, Hyundain tallipäällikkö Andrea Adamo vahvisti.

Adamo on kertonut neuvottelevansa jatkosopimuksesta Sordon kanssa. Sordon rinnalle kolmosautoon on soviteltu nuorta Oliver Solbergia, joka hiljattain ajoi ensimmäisen testinsä Hyundain tulevalla Rally1-hybridikilpurilla.

Hyundailta pestiä jahtaa myös suomalaispilotti Teemu Suninen, joka lopetti pitkän yhteistyönsä M-Sport Fordin kanssa muutama viikko sitten. Suninen kilpailee Hyundain WRC2-luokan kalustolla Katalonian MM-rallissa lokakuun puolivälissä.

Katso alapuolelta Kreikan MM-rallin päätöspäivän parhaat hetket. 

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,387477″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat