Quantcast

Teemu Sunisella ajokeikka Espanjassa – testasi Hyundain ralliautoa

Viime viikonloppuna C Moren asiantuntijana Monte Carlon MM-rallin lähetyksissä debytoinut Teemu Suninen on päässyt myös itse ralliauton rattiin.
Teemu Suninen
Teemu Suninen Hyundain Rally2-auton ratissa. Kuvakaappaus videolta.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Suninen testasi Hyundain rallitallin Rally2-autoa Kataloniassa torstaina. Jokelalainen pääsi ajamaan testipäivän aurinkoisessa säässä ja kuivalla asvaltilla Vicin kaupungin lähettyvillä.

Hyundailla ei ollut kauden avanneessa Monte Carlon MM-rallissa viime viikolla Rally2-luokituksen tiimiä mukana ollenkaan. Myöskään Ruotsin rallissa helmikuun lopulla Hyundain Rally2-autot tehdastiimin osalta puuttuvat viivalta. Näin ollen myös Suniselta jää Ruotsin talviralli väliin.

Suninen testasi viime vuoden lopulla Ranskassa ja nyt siis Kataloniassa. Rallit.fin tietojen mukaan Hyundai aloittaa Rally2-ohjelmansa vasta Portugalin soralta toukokuussa, mutta kenties asvalttitestit ovat viite siitä, että Suninen onkin viivalla jo huhtikuussa Kroatian MM-asvalttirallissa.

Suninen aloitti Hyundain tiimissä viime vuoden lokakuussa Katalonian MM-rallissa. Tuloksena oli heti komea toinen sija WRC2-luokassa. Kauden päättäneessä Monzan MM-rallissa Suninen sai puolestaan ajaa Hyundain WRC-autolla sijoittuen lopulta kuudenneksi.

Kaudella 2022 Sunisen on määrä ajaa WRC2-luokassa, mutta suomalaiskuski vaanii myös näyttöpaikkaa uuden Rally1-hybridiauton ratissa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat