Suomalaiselle rallitoivolle takaisku – ei pääse ajamaan samaan kisaan Rovanperän kanssa

Sami Pajari on joutunut perumaan osallistumisensa tänä viikonloppuna Pohjanmaalla järjestettävään driftingin Drift Masters -sarjan osakilpailuun.
Sami Pajari
Sami Pajari. Kuva: @world
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Driftingin EM-sarja jatkuu viikonloppuna Alahärmän PowerParkissa. Pajarin oli tarkoitus osallistua Drift Masters -kauden kolmanteen osakilpailuun ja kilpailla lajin eurooppalaisia huippuja vastaan.

Pajari ilmoitti kisan alla, että kilpailu jää häneltä väliin auton teknisten ongelmien vuoksi.

– Olin todella innoissani kutsusta kilpailuun ja kaikesta huomiosta, jota olen saanut. Toivon, että jonain päivänä saan vielä vuoroni lähtöviivalla, Pajari kertoi Instagramissa.

– Olen varma, että viikonlopusta tulee hieno. Joten nautitaan tunnelmasta ja kiitokset kaikille, Pajari päätti.

Pajari kilpailee tällä kaudella rallin MM-sarjan WRC2-luokassa Toksport-tallin Skodalla. Seuraavan kerran hän on lähtöviivalla Viron MM-osakilpailussa kahden viikon kuluttua.

PowerParkissa Pajari olisi saanut vastaansa toisen rallin MM-sarjasta tutun suomalaiskuskin. MM-sarjaa johtava Kalle Rovanperä ajaa tänä kesänä valikoiduissa driftingin EM-sarjan osakilpailuissa Toyota Suprallaan.

Kauden avauskisassaan Ruotsissa Rovanperä koki pettymyksen, kun hänen autoonsa tuli tekninen vika, jonka vuoksi hän putosi jatkosta heti pudotusajojen ensimmäisellä kierroksella.

PowerParkin Drift Masters -kisa käynnistyy perjantaina harjoituksilla ja lajitteluilla. Kisan huipentavat pudotusajot ovat ohjelmassa lauantaina.

Katso alta näyte Kalle Rovanperän ajosuorituksista vuosi sitten ajetussa Drift Mastersin Irlannin osakilpailussa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat