Suomalaisella autourheilutoivolla todettu koronavirustartunta

Sami-Matti Trogen
Sami-Matti Trogen. Kuva: Jan Kåre Rafoss
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Autourheilija Sami-Matti Trogenilla on todettu koronavirustartunta. Asiasta kerrotaan vasta 17-vuotiaan suomalaistoivon sosiaalisen median kanavilla.

Trogen kävi hiljattain testaamassa GT3-luokan autoa Paul Ricardin radalla Ranskassa. Testit sujuivat hyvin, mutta hän sai ikävän muiston Ranskasta.

– Viime päivinä Sami-Matin sosiaalisessa mediassa on ollut hieman hiljaisempaa, sillä viimeviikkoiselta matkaltaan palattuaan Sami-Matti sairastui koronavirukseen, Trogenin Facebook-sivuilla kerrotaan.

– Hän on ollut kotona karanteenissa paluustaan saakka ja voi jo paremmin, joten pian ollaan taas takaisin treenaamassa ja kilpailemassa.

Trogen on kunnostautunut useassa eri autourheilusarjassa. Viime kaudella hän kilpaili rallicrossin MM-sarjan yhteydessä ajetussa RX2-luokassa, jonka loppupisteissä hän sijoittui viidenneksi. Trogen on kahminut menestystä myös e-urheilun parissa, sillä hänet kruunattiin iRacing rallicross -sarjan maailmanmestariksi viime vuoden lopussa.

Tänä vuonna Trogen on kilpaillut rallin SM-sarjan SM3-luokassa Ford Fiestalla. Kauden avanneessa Arctic Lapland -rallissa hän sijoittui luokassaan neljänneksi, mutta Mikkelissä ja Joensuussa hän joutui keskeyttämään.

Trogen teki alkuvuodesta merkittävän e-urheilusopimuksen Williams-tallin kanssa.

Katso alapuolelta parhaat palat Meksikon MM-rallista. 

Lue myös nämä

  • Uusimmat