Sebastien Loebin kausi ei ole vielä ohi

Sebastien Loeb
Sebastien Loeb. Kuva: Fabien Dufour/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Konkari Sebastien Loebin rallikausi ei suinkaan ole ohi, vaikka mies ajoikin vuoden viimeisen MM-rallinsa Kataloniassa viime viikonloppuna.

Espanjassa neljänneksi yltänyt Loeb ei osallistu MM-kauden päätöskisaan Australiassa, mutta ajaa viikkoa myöhemmin kotimaassaan Ranskassa järjestettävän Rallye du Var -kisan. Ranskan kansalliseen rallisarjaan kuuluva kilpailu ajetaan asvaltilla 21.-24. marraskuuta.

Loeb kisaa Ranskassa Hyundain WRC-autolla, kuten hän teki kesäkuun puolivälissä Rallye Vosgesissa.

– Olen aina kiitollinen tilaisuudesta kisata ranskalaisten fanien edessä, jotta he voivat nähdä WRC-auton tositoimissa. Minulla oli aiemmin tänä vuonna tosi hauskaa Vosgesissa, mutta Rallye du Var on ihan toisenlainen kisa, kolminkertainen rallin voittaja Loeb sanoo tiedotteessa.

– Minulla oli ensimmäinen kausi Hyundaillla. Tämä kisa on mahtava tilaisuus juhlistaa kauden päättymistä ja aloittaa yhdessä ensi kauden odotus, Loeb jatkaa.

Hyundain rallitallin pomo Andrea Adamo komppaa ranskalaiskonkaria.

– Me olemme aina olleet avoimia sen suhteen, että voimme näyttää WRC-autoamme faneille myös MM-sarjan kisojen ulkopuolella. Sebastienin esiintyminen autollamme Vosgesissa herätti paljon kiinnostusta, ja nyt ranskalaisfanit voivat nähdä hänet jälleen asvaltilla WRC-autolla.

Hyundai on erittäin lähellä valloittaa ensimmäistä kertaa merkkimestaruuden MM-sarjassa. Korealaisvalmistaja lähtee kauden päätösralliin Australiaan 18 pisteen etumatkalta ennen Toyotaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat