Oikaisu: Kalle Rovanperä ei osallistukaan pikkuralliin

Kalle Rovanperä ei ole osallistumassa Mikkeli-ralliin ensi viikolla, kuten tässä artikkelissa aiemmin kerrottiin.
Kalle Rovanperä
Kalle Rovanperä. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Parhaillaan Ruotsin MM-ralliin valmistautuvan Rovanperän nimi löytyy pienen Mikkelissä ajettavan kansallisen rallin osallistujalistalta. Rallit.fin saamien tietojen mukaan Rovanperä ei ole kuitenkaan starttaamassa kilpailuun.

Jo aiemmin oli tiedossa, että Rovanperä kurvailee legendaarisella Toyota Starletillaan maaliskuun alun Jyväskylän SM-rallissa nolla-auton roolissa.

Rovanperä kertoi testiensä lomassa tammikuussa, että Starlet on tätä nykyä täysin erilainen auto, joten mielessä oli testit ennen Jyväskylän Talvirallia.

– Toivottavasti kaikki pelaa. Autoa on muutettu aika paljon. Toivottavasti edes vähän ehdittäisiin ajaa testiä ennen Jyväskylää, sillä autossa on niin paljon uutta, että minulla ei ole mitään hajua, miten se auto toimii. Niin paljon on uusia osia ja kaikki on muuttunut, Rovanperä totesi.

– Jos saadaan kaikki pelaamaan, niin varmasti on hieno kokemus luvassa. Pääsemme ensimmäisenä autona reitille, ei ole uria eikä mitään. Saa itse valita linjan ja ajaa hienoja pätkiä. Pääsen pitkästä aikaa Starletilla ajamaan. Sitä on nyt aika kauan tässä rakenneltu, Rovanperä jatkoi.

Tulevana viikonloppuna Rovanperä kilpailee siis Ruotsin MM-rallissa, joka käynnistyy torstaina.

Juttua muokattu 7.2.2023 kello 11.18: Rovanperä ei olekaan osallistumassa Mikkeli-ralliin.

Katso alapuolelta Kalle Rovanperän haastattelu tammikuulta.

Lue myös nämä