Loebilta huikea comeback – ”Olen kuitenkin vähän pettynyt”

Daniel Elena ja Sebastien Loeb. Kuva: Citroen Racing/@world.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin yhdeksänkertainen maailmanmestari Sebastien Loeb teki viikonloppuna paluun Meksikossa yli kolmen vuoden tauon jälkeen. Ajotuntuma oli kuitenkin tallessa ja Haguenaun rallimestari kamppaili pitkään jopa koko kisan voitosta.

Lauantaina iltapäivällä Loeb kuitenkin kärsi rengasrikon ja putosi viidenneksi. Loeb myönsi tehneensä ajovirheen jäätyään vaihtamaan rengasta. Samalla pätkällä myös Hyundain Dani Sordo rikkoi renkaansa, mutta ajoi maaliin rikkinäisellä kumilla ja oli lopputuloksissa toinen.

– Kun tulin ralliin, niin testit olivat toki sujuneet hyvin, mutta ei minulla ollut mitään tietoa tasostani. Tiesin, että kamppailu on kovaa ja helposti voi löytää itsensä takamatkalta. Olikin iso ja mukava yllätys, että vauhti oli tallella, Loeb totesi kisan jälkeen.

– Minä olen kuitenkin vähän pettynyt, että en pystynyt testaamaan itseäni loppuun asti ja kamppailemaan muiden kanssa voitosta rengasrikon takia. Joka tapauksessa tämä oli kuitenkin hyvä viikonloppu, mikä oli tietenkin koko paluuajatuksen ideana. Toivon, että saan myös Korsikalta hyvän tuloksen, vaikka muutamien asioiden suhteen minun pitää vielä sopeutua tähän hommaan.

Loeb ajaa tällä kaudella vielä Korsikan ja Katalonian osakilpailut. Miehen päätyönä pysyy rallicrossin MM-sarja.

Lue myös nämä